Повезане вести

Перез направио пометњу: Да ли ће Мбапе бити завршен пре или после 1. јануара?

Перез направио пометњу: Да ли ће Мбапе бити завршен пре или после 1. јануара?

Моззарт спорт 05.10.2021
Први човек Краљевског клуба морао да појашњава сопствену изјаву у медијима. Килијан Мбапе открио је у интервјуу за Л'Екип да је летос желео да промени средину и да би тај клуб нови клуб био искључиво Реал Мадрид. Ипак, останак… »
Мбапе о одласку у Реал и о томе зашто је Нејмара назвао „клошаром“

Мбапе о одласку у Реал и о томе зашто је Нејмара назвао „клошаром“

Н1 Инфо 05.10.2021
Нападач ПСЖ Килијан Мбапе је у интервју Екипу још једном признао да је овог лета желео да се пресели у Реал Мадрид и да је управа Светаца била упозната са његовом одлуком, али трансфер није реализован. Краљевски клуб је за… »
Интервју Мбапеа који ће наљутити ПСЖ - О "клошару" Нејмару, Месију који не игра одбрану и "белом дресу" као судбини!

Интервју Мбапеа који ће наљутити ПСЖ - О "клошару" Нејмару, Месију који не игра одбрану и "белом дресу" као судбини!

Спортске.нет 05.10.2021
У опширном интервјуу за Л'Екип, фудбалер Пари Сен Жермена Килијан Мбапе отворио је душу и проговорио о бројним интригантним темама. Главна тема била је његова жеља да напусти Париз и пресели се у Реал Мадрид. "У почетку сам… »
Хтео сам да одем из ПСЖ: Килијан Мбапе признао оно што смо сви знали - летос тражио трансфер у Реал Мадрид

Хтео сам да одем из ПСЖ: Килијан Мбапе признао оно што смо сви знали - летос тражио трансфер у Реал Мадрид

Вечерње новости 04.10.2021
ФОТО: ЕПА Од сталног дописника "Новости" из Париза Разговор ће бити објављен вечерас, а у јавности су се јуче појавили делови онога што је рекао Мбапе, који је до сада ћутао у јавности о свему што се догађало око његовог… »

Вести дана »