Povezane vesti

Radonjić već „zabetonirao“ odbranu, Zvezda šalje moćnu poruku rivalima

Radonjić već „zabetonirao“ odbranu, Zvezda šalje moćnu poruku rivalima

Nova 05.10.2021
Košarkaši Crvene zvezde ostavili su neočekivano dobar utisak na startu sezone, s obzirom na kadrovske probleme sa kojim se suočavaju. Iako je iza Zvezde bio iscrpljujuć meč protiv Fenerbahčea, kom je pružen žestok otpor uprkos oslabljenosti… »
Stigle pozitivne vesti za Lazarevića: Košarkaš Zvezde nije doživeo težu povredu, verovatno ide u Tel Aviv

Stigle pozitivne vesti za Lazarevića: Košarkaš Zvezde nije doživeo težu povredu, verovatno ide u Tel Aviv

Vesti online 05.10.2021
Crvena zvezda je uspela da savlada Budućnost u okviru drugog kola ABA lige (71:63), ali je ona ostala u senci teškog pada Stefana Lazarevića koji se dogodio u samoj završnici susreta. Navijači su strahovali da bi pojačanje iz FMP-a moglo da… »
"Važna pobeda za nas": Dejan Radonjić zadovoljan nakon derbija: Energetski je bilo zadovoljavajuće

"Važna pobeda za nas": Dejan Radonjić zadovoljan nakon derbija: Energetski je bilo zadovoljavajuće

Sportal blic 05.10.2021
Trener košarkaša Crvene zvezde bio je zadovoljan posle pobede protiv Budućnosti u drugom kolu ABA lige. je večeras u hali "Aleksandar Nikolić" pobedilla tim iz Podgodice 71:63. - Važna pobeda za nas u situaciji koja je iziskivala od svih da damo… »
„Drago mi je što sam se vratio protiv Budućnosti i što smo pobedili“

„Drago mi je što sam se vratio protiv Budućnosti i što smo pobedili“

Nova 05.10.2021
Dejan Davidovac, košarkaš Crvene zvezde srećan je zbog povratka na teren, ali i zbog pobede protiv Budućnosti u ponedeljak uveče. Davidovac je upisao devet poena u trijumfu 71:63, koji je prvak regionalnog takmičenja ostvario protiv Podgoričana u… »

Vesti dana »