Повезане вести

Радоњић већ „забетонирао“ одбрану, Звезда шаље моћну поруку ривалима

Радоњић већ „забетонирао“ одбрану, Звезда шаље моћну поруку ривалима

Нова 05.10.2021
Кошаркаши Црвене звезде оставили су неочекивано добар утисак на старту сезоне, с обзиром на кадровске проблеме са којим се суочавају. Иако је иза Звезде био исцрпљујућ меч против Фенербахчеа, ком је пружен жесток отпор упркос… »
Стигле позитивне вести за Лазаревића: Кошаркаш Звезде није доживео тежу повреду, вероватно иде у Тел Авив

Стигле позитивне вести за Лазаревића: Кошаркаш Звезде није доживео тежу повреду, вероватно иде у Тел Авив

Вести онлине 05.10.2021
Црвена звезда је успела да савлада Будућност у оквиру другог кола АБА лиге (71:63), али је она остала у сенци тешког пада Стефана Лазаревића који се догодио у самој завршници сусрета. Навијачи су страховали да би појачање из… »
"Важна победа за нас": Дејан Радоњић задовољан након дербија: Енергетски је било задовољавајуће

"Важна победа за нас": Дејан Радоњић задовољан након дербија: Енергетски је било задовољавајуће

Спортал блиц 05.10.2021
Тренер кошаркаша Црвене звезде био је задовољан после победе против Будућности у другом колу АБА лиге. је вечерас у хали "Александар Николић" победилла тим из Подгодице 71:63. - Важна победа за нас у ситуацији која је изискивала… »
„Драго ми је што сам се вратио против Будућности и што смо победили“

„Драго ми је што сам се вратио против Будућности и што смо победили“

Нова 05.10.2021
Дејан Давидовац, кошаркаш Црвене звезде срећан је због повратка на терен, али и због победе против Будућности у понедељак увече. Давидовац је уписао девет поена у тријумфу 71:63, који је првак регионалног такмичења остварио… »

Вести дана »