Povezane vesti
SBB: Zašto nije raspisan tender za prodaju Pošte NET, već je prepuštena Telekomu Srbija?
Danas 05.10.2021
SBB kompanija, koja posluje u okviru United Grupe, upozorila je danas da je JP „Pošta Srbije“ ustupila telekomunikacionu infrastrukturu kompaniji „Telekom Srbija“ – sa obrazloženjem da se više neće baviti delatnošću kablovskih komunikacija u potpuno… »
SBB: Zašto nije raspisan tender za prodaju Pošte NET, već je prepuštena Telekomu
N1 Info 05.10.2021
SBB kompanija, koja posluje u okviru United Grupe, upozorava javnost da je JP Pošta Srbije ustupila telekomunikacionu infrastrukturu kompaniji Telekom Srbija - sa obrazloženjem da se više neće baviti delatnošću kablovskih komunikacija u potpuno… »
SBB: Zašto nije raspisan tender za prodaju Pošte NET, već je data Telekomu
Nova 05.10.2021
SBB kompanija, koja posluje u okviru United Grupe, upozorava javnost da je JP Pošta Srbije ustupila telekomunikacionu infrastrukturu kompaniji Telekom Srbija - sa obrazloženjem da se više neće baviti delatnošću kablovskih komunikacija u potpuno… »
Vesti dana »
Izveštaj OEBS-a: Pašinjan tokom predizborne kampanje javno pretio opoziciji
Sputnik pre 32 minutajoš 62 povezane
Ukinuta vanredna situacija na teritorijama Čačka i Gornjeg Milanovca
Sputnik pre 56 minutajoš 27 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 2 satajoš 44 povezane
"Upotrebljen najnoviji arsenal naoružanja na Izraelu" Tramp pozvao Netnjahua: Ja sam glavni! Ja vučem poteze!
Kurir pre 22 minutajoš 29 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 2 satajoš 50 povezanih