Повезане вести
Цео свет пљује Новака због овога, а САД им је Златан зачепио уста: Ја сам као Ноле, тако се осетимо живима!
Мондо 05.10.2021
Свима смета када Новак покаже бес на терену, али не схватају спортисте. Свима смета када Новак покаже бес на терену, али не схватају спортисте. Добро је познато да су Новак Ђоковић и Златан Ибрахимовић добри пријатељи, па тако… »
Ибрахимовић се поклонио Новаку као никоме досад
Нова 05.10.2021
Златан Ибрахимовић, легендарни фудбалер, прославио је 40. рођендан, а недуго након њега је одлучио да јавно говори о Новаку Ђоковићу. Овако се није поклонио никоме у каријеру, довољно је рећи да је упоредио најбољег тенисера… »
‘Размишљамо као балканци, исти смо!’: Ибрахимовић о пријатељству са Ђоковићем – ‘Савршен је!’
Хот спорт 05.10.2021
Иако је минулог викенда загазио у пету деценију живота, Ибрахимовић је и даље један од најбољих нападача… Због повреде, Швеђанин је неко време ван терена, али не планира да се повуче. Недавно је великом журком прославио 40… »
Ибрахимовић: Новак размишља на балкански начин, он је као ја
Н1 Инфо 05.10.2021
Нападач Милана Златан Ибрахимовић у недељу је прославио 40. рођендан, а у разговору за италијанске медије истакао је да га Новак Ђоковић подсећа на њега. Српски тенисер је освојио 20 Грен слем титула у каријери и на вечној… »
Вести дана »
43 дана ни кап нафте не стиже у Србију: Руси пристали да продају свој део у НИС-у
Б92 пре 6 минутајош 56 повезаних
Дијана Хрка и Миломир Јаћимовић удружују снаге: Позивају грађане да се придруже протесту у суботу
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 24 повезане
Табаковић оптужује: Делез изнео из Србије 130 милиона евра без плаћања пореза
Правда пре 3 сатајош 71 повезана
Орлови пали на листи: Фифа објавила листу са великим изненађењима!
Хот спорт пре 2 сатајош 32 повезане