Повезане вести
Беливуков рођак тврди да није убио друга! Ибрахимовић: Нисам га убио, чуо сам га како виче: Овај ме јури
Курир 05.10.2021
Оптужени за убиство најбољег друга Ивана Трифуновића (22) ниједном покојног није назвао по имену, већ га је ословљавао са "оштећени" Нисам крив. Био сам у добром односу са оштећеним, као и с његовим оцем. Био је добар дечко… »
Ибрахимовић тврди да није убио друга: Те ноћи нисам код себе имао нож! Сестра жртве заплакала - Срам га било!
Вечерње новости 05.10.2021
Фото: Фејсбук Он је износећи одбрану казао да не зна како се то десило. Рекао је да по савету адвоката у овој фази поступка неће да одговара на питања тужилаштва и суда. - Те ноћи нисам код себе имао нож, нити сам га икада… »
Беливуков брат саслушан: "Иван је био мој пријатељ и имао је проблеме са пороцима" Изјава оптуженог који је насмрт избо свог…
Блиц 05.10.2021
Суђење Дамиру Ибрахимовићу, брату Вељка Беливука, оптуженом да је у ноћи између 14. и 15. јануара ове године убио најбољег друга Ивана Трифуновића, одржано је данас пред Вишим судом у Београду. Ибрахимовић је у одбрани коју је… »
Рођак веље невоље изнео одбрану за убиство најбољег друга Нисам крив! Био је добар дечко, имао је проблема с алкохолом и…
Курир 05.10.2021
Дамир Ибрахимовић (20), иначе близак рођак Вељка Беливука, који се сумњичи да је после дочека Српске нове године насмрт избо Ивана Трифуновића (22) данас је износио одбрану у Вишем суду у Београду, где је негирао кривицу. -… »
Сестрић Вељка Беливука негира да је убио друга на Новом Београду
Нова 05.10.2021
Суђење Дамиру Ибрахимовићу, сестрићу Вељка Беливука, оптуженом да је 14. јануара ове године убио најбољег друга Ивана Трифуновића, одржано је данас пред Вишим судом у Београду. Ибрахимовић је у одбрани коју је изнео негирао… »
Вести дана »

Више је од празника – то је дан завета! Додик послао јаку поруку поводом Дана српског јединства
Спутник пре 35 минутајош 33 повезане

Остварење Тхе Питт проглашено најбољом драмском серијом на додели Еми награда
Н1 Инфо пре 1 сатјош 9 повезаних

У четири саобраћајне незгоде у Београду 10 особа лакше повређено
Еуроневс пре 2 сатајош 10 повезаних