Повезане вести
Поново покушава да глуми фацу! Милановић запретио Србији: "Наставите ли овако..."
Србија данас 05.10.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић огласио се после изјаве премијерке Србије Ане Брнабић. Наиме, Брнабић је критиковала речи Милановића, који је рекао да је председник и хрватских држављана из БиХ, што је наишло и на осуде од… »
Милановић: Ми смо у ЕУ, Србија није и питање је када ће
Ал Јазеера 05.10.2021
Предсједник Хрватске реагирао је на критике србијанске премијерке Ане Брнабић, која је изјаву Зорана Милановића да је он ‘и предсједник бх. Хрвата’ назвала невјероватном. Предсједник Хрватске Зоран Милановић осврнуо се у уторак… »
Милановић: Ана Брнабић је Вучићева портпаролка
Нови магазин 05.10.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас у Загребу да не слуша изјаве премијерке Србије Ане Брнабић, коју је назвао портпаролком председника Александра Вучића. "Ја не слушам ни њене ни изјаве било кога од тих јунака… »
Председник Хрватске: Ми смо у ЕУ, Србија није и питање је када ће
Вести онлине 05.10.2021
Председник Зоран Милановић осврнуо се данас на изјаву српске премијерке Ане Брнабић у Мостару, да она није премијерка херцеговачких Срба, рекавши да не слуша њене изјаве ни, како је навео, “њене ни икога од јунака доба злог”. –… »
Милановић: Ми смо у ЕУ, Србија није и питање је када ће
Политика 05.10.2021
ЗАГРЕБ- Председник Зоран Милановић осврнуо се данас на изјаву српске премијерке Ане Брнабић у Мостару, да она није премијерка херцеговачких Срба, рекавши да не слуша њене изјаве ни, како је навео, „њене ни икога од јунака доба… »
Милановић: Брнабић портпаролка Вучића, не слушам изјаве тих „јунака доба злог“
Н1 Инфо 05.10.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић казао је, поводом изјаве српске премијерке Ане Брнабић да она није премијерка свих Срба, него Србије, да не слуша њене изјаве, нити изјаве било кога од тих "јунака доба злог" у Србији. Брнабић… »
Вести дана »

Адвокат студента ФТН-а: Богдан ће бити пребачен у болницу Централног затвора у Београду, у току жалба на притвор
Данас пре 2 сатајош 41 повезана

Полиција у Београду ухапсила четири особе због крађе по фирмама у Барајеву
Нови магазин пре 2 сатајош 44 повезане

Узнемирујући снимак: Србин који је убио жену и ћерку пуца на специјалце у Бечу – хорор на улици! (видео)
Ало пре 2 сатајош 25 повезаних

"Припремите се за хладне ноћи": Марко Чубрило упозорава на промену времена
Мондо пре 2 сатајош 34 повезане

Крагујевачки студенти позивају на протест подршке колеги Богдану
Глас Шумадије пре 24 минутајош 35 повезаних