Повезане вести

У одбрану Малог стали председници државе и Владе, он понавља – све је лаж

У одбрану Малог стали председници државе и Владе, он понавља – све је лаж

Н1 Инфо 05.10.2021
Два дана, истина само у независним медијима, говори се о томе да је у оквиру међународног пројекта "Пандорини папири" доказано да је министар финансија Синиша Мали био власник 24 стана у Бугарској, као и две офшор фирме… »
Брнабић: Прича о "Пандориним папирима" је замена теза, документа без правног тумачења нису доказ

Брнабић: Прича о "Пандориним папирима" је замена теза, документа без правног тумачења нису доказ

Блиц 05.10.2021
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас поводом "Пандориних папира" у којима се помиње министар Синиша Мали, да документа без правног тумачења нису доказ и нагласила да у њима нема ништа што домаћи надлежни… »
Тепић: Бројни докази о везама породице Вучић са Звонком Веселиновићем

Н1 Инфо 05.10.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић изјавила је да је председник Србије Александар Вучић лагао када је рекао да није у контакту са контроверзним бизнисменом са Косова Звонком Веселиновићем, и показала… »
Премијерка не види шта је ново у случају Мали: Замењујемо тезе, а Ђилас?

Премијерка не види шта је ново у случају Мали: Замењујемо тезе, а Ђилас?

Н1 Инфо 05.10.2021
Документа без правног тумачења никада нису била доказ па ни сада, све оно што сам видела - ништа ново нисам видела од оног што је раније објављено, не постоји ниједна информација што није истражено и обрађено од надлежних, ако… »
Брнабић и Вучић: Није доказано да је Мали купио станове у Бугарској

Брнабић и Вучић: Није доказано да је Мали купио станове у Бугарској

Слободна Европа 05.10.2021
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да "није истина" да је министар финансија Синиша Мали током 2012. и 2013. године купио 24 стана у Бугарској, као што је објављено у документима до којих су новинари КРИК-а дошли у… »
Премијерка Брнабић након седнице: Синиша Мали није имао 24 стана! Видела сам податке то је лаж или погрешна интерпретација

Премијерка Брнабић након седнице: Синиша Мали није имао 24 стана! Видела сам податке то је лаж или погрешна интерпретација

Курир 05.10.2021
Премијерка Ана Брнабић након седнице кризног штаба одговарала је на питање новинара у Палати Србија. Између осталог, осврнула се и на питање о министру финансија Синиши Малом, али и на питање о афери "Јовањици". Наиме… »
Новинарка Н1 поклопила побеснелог министра: Ви сте Синиша Мали са 24 стана

Новинарка Н1 поклопила побеснелог министра: Ви сте Синиша Мали са 24 стана

Нова 05.10.2021
Новинарка телевизије Н1, Вања Ђурић, покушала је данас да добије одговор од министра финансија Синише Малог о томе како се његов потпис нашао на сертификатима који потврђују да је био власник две офшор компаније, односно 24… »
Вучић КРИК-у: Сигуран сам да нисте доказали да је Мали био власник 24 стана

Н1 Инфо 05.10.2021
како пише КРИК, упркос томе што су у "Пандориним папирима" објављена документа која показују да је министар финансија Синиша Мали био власник 24 луксузна стана у Бугарској, председник Србије Александар Вучић рекао је да је… »
Брнабић: Није истина да је Мали 2012. године купио станове у Бугарској

Брнабић: Није истина да је Мали 2012. године купио станове у Бугарској

Данас 05.10.2021
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да „није истина“ то што показују „Пандорини папири“, да је министар финансија Синиша Мали током 2012. и 2013. године купио 24 стана у Бугарској. „Документи без правног… »
Тепић: Мали да преда кључеве станова у Бугарској новинарима који су то открили као што је обећао

Тепић: Мали да преда кључеве станова у Бугарској новинарима који су то открили као што је обећао

Нови магазин 05.10.2021
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић позвала је данас министра финансија Синишу Малог да "уручи кључеве својих станова у Бугакој новинарима који су их открили", наводећи и да је "све више напредовао у… »

Нова 05.10.2021
Упркос томе што су у „Пандориним папирима“ објављена документа која показују да је министар финансија Синиша Мали био власник 24 луксузна стана у Бугарској, председник Србије Александар Вучић рекао је да је сигуран да КРИК то… »

Данас 05.10.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић изјавила је да је председник Србије Александар Вучић лагао када је рекао да није у контакту са контроверзним бизнисменом са Косова Звонком Веселиновићем, и показала… »
Тепић: Звонко Веселиновић финансирао предизборну кампању СНС

Тепић: Звонко Веселиновић финансирао предизборну кампању СНС

Нова 05.10.2021
Потпредседница Странке слободе и правде, Мариника Тепић изјавила је данас, на конференцији за медије да је колега Андреја Вучића из Завода за израду новчаница, Горан Бојовић, члан Управног одбора СДПР-а и човек који се састаје са… »

Вести дана »