Повезане вести

У одбрану Малог стали председници државе и Владе, он понавља – све је лаж

У одбрану Малог стали председници државе и Владе, он понавља – све је лаж

Н1 Инфо 05.10.2021
Два дана, истина само у независним медијима, говори се о томе да је у оквиру међународног пројекта "Пандорини папири" доказано да је министар финансија Синиша Мали био власник 24 стана у Бугарској, као и две офшор фирме… »
Брнабић: Прича о "Пандориним папирима" је замена теза, документа без правног тумачења нису доказ

Брнабић: Прича о "Пандориним папирима" је замена теза, документа без правног тумачења нису доказ

Блиц 05.10.2021
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас поводом "Пандориних папира" у којима се помиње министар Синиша Мали, да документа без правног тумачења нису доказ и нагласила да у њима нема ништа што домаћи надлежни… »
Тепић: Бројни докази о везама породице Вучић са Звонком Веселиновићем

Н1 Инфо 05.10.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић изјавила је да је председник Србије Александар Вучић лагао када је рекао да није у контакту са контроверзним бизнисменом са Косова Звонком Веселиновићем, и показала… »
Премијерка не види шта је ново у случају Мали: Замењујемо тезе, а Ђилас?

Премијерка не види шта је ново у случају Мали: Замењујемо тезе, а Ђилас?

Н1 Инфо 05.10.2021
Документа без правног тумачења никада нису била доказ па ни сада, све оно што сам видела - ништа ново нисам видела од оног што је раније објављено, не постоји ниједна информација што није истражено и обрађено од надлежних, ако… »
Брнабић и Вучић: Није доказано да је Мали купио станове у Бугарској

Брнабић и Вучић: Није доказано да је Мали купио станове у Бугарској

Слободна Европа 05.10.2021
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да "није истина" да је министар финансија Синиша Мали током 2012. и 2013. године купио 24 стана у Бугарској, као што је објављено у документима до којих су новинари КРИК-а дошли у… »
Премијерка Брнабић након седнице: Синиша Мали није имао 24 стана! Видела сам податке то је лаж или погрешна интерпретација

Премијерка Брнабић након седнице: Синиша Мали није имао 24 стана! Видела сам податке то је лаж или погрешна интерпретација

Курир 05.10.2021
Премијерка Ана Брнабић након седнице кризног штаба одговарала је на питање новинара у Палати Србија. Између осталог, осврнула се и на питање о министру финансија Синиши Малом, али и на питање о афери "Јовањици". Наиме… »
Новинарка Н1 поклопила побеснелог министра: Ви сте Синиша Мали са 24 стана

Новинарка Н1 поклопила побеснелог министра: Ви сте Синиша Мали са 24 стана

Нова 05.10.2021
Новинарка телевизије Н1, Вања Ђурић, покушала је данас да добије одговор од министра финансија Синише Малог о томе како се његов потпис нашао на сертификатима који потврђују да је био власник две офшор компаније, односно 24… »
Вучић КРИК-у: Сигуран сам да нисте доказали да је Мали био власник 24 стана

Н1 Инфо 05.10.2021
како пише КРИК, упркос томе што су у "Пандориним папирима" објављена документа која показују да је министар финансија Синиша Мали био власник 24 луксузна стана у Бугарској, председник Србије Александар Вучић рекао је да је… »
Брнабић: Није истина да је Мали 2012. године купио станове у Бугарској

Брнабић: Није истина да је Мали 2012. године купио станове у Бугарској

Данас 05.10.2021
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да „није истина“ то што показују „Пандорини папири“, да је министар финансија Синиша Мали током 2012. и 2013. године купио 24 стана у Бугарској. „Документи без правног… »
Ово је потпуна замена теза Брнабић: Због чега се не испитају Ђиласових 619 милиона евра?

Ово је потпуна замена теза Брнабић: Због чега се не испитају Ђиласових 619 милиона евра?

Вечерње новости 05.10.2021
Фото: Тањуг/Т.Р. - Документа без правног тумачења нису доказ ничега. Све оно што сам стигла да погледам, ништа ново нисам видела од оног што је већ објављивано. Не постоји нека нова информација на коју није одговорено, што… »
Тепић: Мали да преда кључеве станова у Бугарској новинарима који су то открили као што је обећао

Тепић: Мали да преда кључеве станова у Бугарској новинарима који су то открили као што је обећао

Нови магазин 05.10.2021
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић позвала је данас министра финансија Синишу Малог да "уручи кључеве својих станова у Бугакој новинарима који су их открили", наводећи и да је "све више напредовао у… »

Нова 05.10.2021
Упркос томе што су у „Пандориним папирима“ објављена документа која показују да је министар финансија Синиша Мали био власник 24 луксузна стана у Бугарској, председник Србије Александар Вучић рекао је да је сигуран да КРИК то… »

Данас 05.10.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић изјавила је да је председник Србије Александар Вучић лагао када је рекао да није у контакту са контроверзним бизнисменом са Косова Звонком Веселиновићем, и показала… »
Тепић: Звонко Веселиновић финансирао предизборну кампању СНС

Тепић: Звонко Веселиновић финансирао предизборну кампању СНС

Нова 05.10.2021
Потпредседница Странке слободе и правде, Мариника Тепић изјавила је данас, на конференцији за медије да је колега Андреја Вучића из Завода за израду новчаница, Горан Бојовић, члан Управног одбора СДПР-а и човек који се састаје са… »

Вести дана »