Povezane vesti
Britni Spirs: Plakala sam dva sata jer su moji obožavaoci najbolji i to znam
Nova 05.10.2021
Američka pop zvezda Britni Spirs zahvalila je obožavaocima koji su sproveli dugu kampanju za okončanje višegodišnjeg starateljstva njenog oca nad njom. Spirs (39) je to prokomentarisala na Tviteru, nakon presude koja je prošle nedelje onemogućila njenom… »
Britni Spirs: Plakala sam dva sata jer su moji obožavaoci najbolji i to znam
N1 Info 05.10.2021
Američka pop zvezda Britni Spirs zahvalila je obožavaocima koji su sproveli dugu kampanju za okončanje višegodišnjeg starateljstva njenog oca nad njom. Spirs (39) je to prokomentarisala na Tviteru, nakon presude koja je prošle nedelje onemogućila njenom… »
Vesti dana »
Svake godine isto pitanje! Šta slavite? Svetog Trifuna ili Svetog Valentina – Dan zaljubljenih! Možda oba? Dan zaljubljenih ili Sveti Trifun? Da li znate ko je bio Valentin? Zbog toga je bačen u tamnicu i nad njime je izvršena smrtna kazna 14. februara.
Volim Zrenjanin pre 39 minutajoš 14 povezanih
Drugi dan Minhenske konferencije - predsednik Vučić sa ministrom spoljnih poslova Nemačke Vadefulom
RTS pre 9 minutajoš 9 povezanih
Sunčano pre podne, uveče kiša – temperatura do 15 stepeni
Glas Zaječara pre 9 minutajoš 13 povezanih
Ko je Tatjana Ječmenica koja je poginula u udesu: Bila je teniserka i selektorka Fed kup reprezentacije: Poslednji put u javnosti viđena na događaju Bobe Živojinovića, družila se sa Draganom Bekvalac
Blic pre 9 minutajoš 50 povezanih
AMSS: Kamioni na Batrovcima čekaju četiri sata, očekuje se pojačan saobraćaj zbog praznika
Insajder pre 1 satjoš 8 povezanih