Povezane vesti
"Stavio je pare na sto i pitao koliko da mi strpa u grudi": Pevačica o groznom iskustvu s nastupa: "u ovoj profesiji ima svega"…
Blic 05.10.2021
Pevačica Nela Bijanić priznaje da je tokom karijere dobijala nepristojne ponude, ali da nikada nikome nije dozvolila da pređe granicu pristojnosti. "Ja sam jednostavno sa 15 godina rekla sebi da neću biti laka žena, neću pušiti i neću piti kafu. To je do… »
Stavio je pare na sto i pitao koliko da mi strpa u grudi: Pevačica o šok iskustvu s nastupa - u ovoj profesiji ima svega
Mondo 05.10.2021
Pevačica Nela Bijanović o događaju s jednog nastupa i odluci da "ne bude k****" Pevačica Nela Bijanović o događaju s jednog nastupa i odluci da "ne bude k****" Pevačica Nela Bijanić svojevremeno je napravila dužu pauzu u karijeri i posvetila se porodici… »
Vesti dana »
Novi Sad: Uklonjen autobus Milomira Jaćimovića, višesatni sukobi građana i policije
Beta pre 31 minutajoš 155 povezanih
(Tvitovi) jasna poruka „delija“: Ovo su reakcije navijača Zvezde nakon poraza u Ljubljani!
Hot sport pre 31 minutajoš 45 povezanih
Ekonomista Milićević: Najavljene carine od 500 odsto suspenduju suverenitet svih država! To poništava sve prethodne odluke
Kurir pre 8 satijoš 25 povezanih
Posle godinu dana, javnost ponovo videla Vesića: Bez odgovora na pitanja tužioca i novinara
N1 Info pre 50 minutajoš 42 povezane
"Počinjemo, pa ćemo unapređivati": Ovako će dežurati domovi zdravlja od večeras
Blic pre 4 satijoš 34 povezane