Povezane vesti
"Stavio je pare na sto i pitao koliko da mi strpa u grudi": Pevačica o groznom iskustvu s nastupa: "u ovoj profesiji ima svega"…
Blic 05.10.2021
Pevačica Nela Bijanić priznaje da je tokom karijere dobijala nepristojne ponude, ali da nikada nikome nije dozvolila da pređe granicu pristojnosti. "Ja sam jednostavno sa 15 godina rekla sebi da neću biti laka žena, neću pušiti i neću piti kafu. To je do… »
Stavio je pare na sto i pitao koliko da mi strpa u grudi: Pevačica o šok iskustvu s nastupa - u ovoj profesiji ima svega
Mondo 05.10.2021
Pevačica Nela Bijanović o događaju s jednog nastupa i odluci da "ne bude k****" Pevačica Nela Bijanović o događaju s jednog nastupa i odluci da "ne bude k****" Pevačica Nela Bijanić svojevremeno je napravila dužu pauzu u karijeri i posvetila se porodici… »
Vesti dana »
(Video) Prizori strave i užasa: Ljudi beže pred naletom vodenog džina, ali ih on guta; briše naselja, ruši mostove i zgrade, 300 turista nestalo
Blic pre 58 minutajoš 28 povezanih
NBS: Sedam miliona ljudi i firmi u Srbiji ima platne kartice, veliki rast upotrebe
Nova ekonomija pre 1 satjoš 40 povezanih
Lazović (ZLF): Rebalansom budžeta pare za Nacionalni stadion usmeriti studentima i u infrastrukturu
Beta pre 1 satjoš 47 povezanih
Kako je Doli Parton od lokalne ideje napravila globalni projekat koji je deci poklonio više od 300 miliona knjiga
BizLife pre 2 satajoš 30 povezanih