Povezane vesti
Suđenje veljinom bratu za ubistvo najboljeg druga: Vikao je da ga neko juri, a onda je pao - krvavog sam ga odneo u auto
Mondo 05.10.2021
Damir Ibrahimović, inače blizak rođak Veljka Belivuka, koji je optužen da je zimus na Novom Beogradu ubio najboljeg druga Ivana Trifunovića, negirao je juče u Višem sudu da je izvršio taj zločin. Damir Ibrahimović, inače blizak rođak Veljka Belivuka… »
Belivukov brat na suđenju za ubistvo Ivana Trifunovića: "Nisam izvršio delo i ne znam kako se desilo"
Telegraf 05.10.2021
Prethodno ročište je bilo odloženo jer se okrivljeni Ibrahimović izjasnio da se oseća psihički loše i da nije u mogućnosti da govori pred sudijom. Suđenje Damiru Ibrahimoviću, bratu Veljka Belivuka, optuženom da je 14. januara ove godine ubio najboljeg… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 2 satajoš 24 povezane

RHMZ izdao upozorenje za područje Srbije na obilne padavine u toku predstojeće noći
RTV pre 2 satajoš 44 povezane

Predsednica Skupštine Novog Sada: Opozicija napustila salu pre glasanja o inicijativi za podizanje spomenika žrtvama nadstrešnice
Blic pre 7 minutajoš 23 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 63 povezane

"To nećete čuti od mene, tako sam vaspitan": Milojević rekao kad će igrati Arnautović i Kostov
Mondo pre 41 minutajoš 28 povezanih