Povezane vesti
Protić: Umesto da opozicija ne ponavlja naše greške, ponaša se kao da pojma nema
N1 Info 05.10.2021
"To što nismo sposobni da iz loših iskustava iz prošlosti izvučemo pouku i tu cenu plaćamo i plaćamo je veoma skupo i saplićemo se o isti kamen. Umesto da današnja opozicija izvuče ono što nije dobro i ne ponavlja greške koje smo mi napravili, ponašaju… »
„Umesto da opozicija ne ponavlja naše greške, ponaša se kao da pojma nema“
Nova 05.10.2021
"To što nismo sposobni da iz loših iskustava iz prošlosti izvučemo pouku i tu cenu plaćamo i plaćamo je veoma skupo i saplićemo se o isti kamen. Umesto da današnja opozicija izvuče ono što nije dobro i ne ponavlja greške koje smo mi napravili, ponašaju… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 41 minutajoš 80 povezanih

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 5 satijoš 59 povezanih

"Deluje mi da je razlog lova" Đorđe David raskrinkao Viki Miljković i Bosanca, u Stojkovića razočaran: On se ni sa kim nije pozdravio!
Kurir pre 5 minutajoš 20 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 6 satijoš 44 povezane