Povezane vesti

U Ljubljani protesti uoči samita EU-zapadni Balkan (VIDEO)

Beta 06.10.2021
U Ljubljani su sinoć ponovo izbili neredi tokom protesta zbog vladinih mera i uvodjenja kovid potvrda, u kojima je po navodima medija učestvovalo više hiljada ljudi. Policija je uspela da smiri učesnike protesta u kasnim večernjim satima, a na više… »

U Ljubljani protesti uoči samita EU-zapadni Balkan

Danas 06.10.2021
U Ljubljani su sinoć ponovo izbili neredi tokom protesta zbog vladinih mera i uvođenja kovid potvrda, u kojima je po navodima medija učestvovalo više hiljada ljudi. Policija je uspela da smiri učesnike protesta u kasnim večernjim satima, a na više… »

Sukob slovenačke policije i demonstranata u Ljubljani uoči samita EU-Zapadni Balkan

Danas 06.10.2021
Slovenačka policija upotrebila je danas suzvavac i vodene topove protiv antivladinih demonstranata u glavnom gradu Ljubljani, gde su se okupili uoči velikog samita EU-Zapadni Bakan. Kako javlja Hrvatska radio-televizija, večeras su se ponovo sukobili… »

Antivakseri napravili haos: Policija suzavcima i vodenim topovima rasterala demonstranate na protestu u Ljubljani

Blic 05.10.2021
Slovenačka policija upotrebila je danas suzavac i vodene topove protiv demostranata na antivladinom protestu u Ljubljani, uoči samita lidera EU. Stotine demonstranata protivi se oštrim vladinim merama protiv korona virusa, a ovo je treći takav… »

Vesti dana »