Povezane vesti
Siguran sam da će se Srbi vratiti u institucije BiH
Politika 06.10.2021
Nijedan zakon na svetu ne krivi niti može kriviti narod, samo pojedince. I zato bih predložio da svi zajedno sednemo i razmislimo šta je naš zadatak, kako da povedemo mlađe generacije putem pomirenja. Ja insistiram da se svi vrate u institucije, ali… »
Schmidt: Vjerujem da će se predstavnici Srba vratiti u bh. institucije
Al Jazeera 06.10.2021
Povratak je obaveza onih koji su izabrani da rade u korist naroda, rekao je visoki predstavnik u BiH. Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt vjeruje da će se politički predstavnici bh. entiteta Republika Srpska… »
Šmit: Verujem da će se Srbi vratiti u institucije BiH
Radio sto plus 06.10.2021
„Siguran sam da će se oni priključiti, odnosno vratiti u institucije i tamo izraziti svoj politički stav. Ukoliko to ne urade, koga će imati za političke taoce? Ljude – mlade i stare, sve oni koji očekuju poboljšanje okolnosti u kojima… »
Šmit: Siguran sam da će se srpski predstavnici vratiti u institucije BiH
N1 Info 06.10.2021
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je da očekuje da se politički predstavnici iz Republike Srpske vrate u institucije BiH, ocenivši da je to obaveza svih onih koji su izabrani da rade u korist… »
Vesti dana »
Studenti stigli u Staru Pazovu: Nastavljaju do Inđije, sutra kreću ka Novom Sadu, MUP će u potpunosti obezbeđivati trasu
Kurir pre 13 minutajoš 51 povezana
Studenti u Staroj Pazovi, građani ih dočekali večerom i vatrometom (VIDEO)
Insajder pre 38 minutajoš 34 povezane
BLOG UŽIVO Studentski marš ka Novom Sadu: Akademci krenuli u Inđiju posle pauze u Staroj Pazovi
Nova pre 13 minutajoš 72 povezane