Повезане вести
Сигуран сам да ће се Срби вратити у институције БиХ
Политика 06.10.2021
Ниједан закон на свету не криви нити може кривити народ, само појединце. И зато бих предложио да сви заједно седнемо и размислимо шта је наш задатак, како да поведемо млађе генерације путем помирења. Ја инсистирам да се сви… »
Сцхмидт: Вјерујем да ће се представници Срба вратити у бх. институције
Ал Јазеера 06.10.2021
Повратак је обавеза оних који су изабрани да раде у корист народа, рекао је високи представник у БиХ. Високи представник међународне заједнице у Босни и Херцеговини Цхристиан Сцхмидт вјерује да ће се политички представници бх… »
Шмит: Верујем да ће се Срби вратити у институције БиХ
Радио сто плус 06.10.2021
„Сигуран сам да ће се они прикључити, односно вратити у институције и тамо изразити свој политички став. Уколико то не ураде, кога ће имати за политичке таоце? Људе – младе и старе, све они који очекују побољшање околности у… »
Шмит: Сигуран сам да ће се српски представници вратити у институције БиХ
Н1 Инфо 06.10.2021
Високи представник међународне заједнице у Босни и Херцеговини (БиХ) Кристијан Шмит изјавио је да очекује да се политички представници из Републике Српске врате у институције БиХ, оценивши да је то обавеза свих оних који су… »
Вести дана »
Тешка несрећа на мосту на ади: Сударило се више аутомобила, једно возило потпуно уништено: Полиција на терену, саобраћај обустављен (видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана