Povezane vesti
Siguran sam da će se Srbi vratiti u institucije BiH
Politika 06.10.2021
Nijedan zakon na svetu ne krivi niti može kriviti narod, samo pojedince. I zato bih predložio da svi zajedno sednemo i razmislimo šta je naš zadatak, kako da povedemo mlađe generacije putem pomirenja. Ja insistiram da se svi vrate u institucije, ali to… »
Schmidt: Vjerujem da će se predstavnici Srba vratiti u bh. institucije
Al Jazeera 06.10.2021
Povratak je obaveza onih koji su izabrani da rade u korist naroda, rekao je visoki predstavnik u BiH. Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt vjeruje da će se politički predstavnici bh. entiteta Republika Srpska… »
Šmit: Verujem da će se Srbi vratiti u institucije BiH
Radio sto plus 06.10.2021
„Siguran sam da će se oni priključiti, odnosno vratiti u institucije i tamo izraziti svoj politički stav. Ukoliko to ne urade, koga će imati za političke taoce? Ljude – mlade i stare, sve oni koji očekuju poboljšanje okolnosti u kojima žive“, rekao je… »
Šmit: Siguran sam da će se srpski predstavnici vratiti u institucije BiH
N1 Info 06.10.2021
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je da očekuje da se politički predstavnici iz Republike Srpske vrate u institucije BiH, ocenivši da je to obaveza svih onih koji su izabrani da rade u korist… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza do kraja sedmice: U utorak sneg u ovim delovima Srbije
Euronews pre 57 minutajoš 33 povezane
Saudijska Arabija: Aerodrom u Rijadu ostaje zatvoren zbog novih pretnji Huta
Insajder pre 1 satjoš 49 povezanih
Ukrajinski zvaničnici odbacili Trampove navode da treba zameniti Zelenskog novim predsednikom
N1 Info pre 17 minutajoš 39 povezanih
Sutra počinje štampanje glasačkih listića, pravo glasa imaju 6.450.523 birača
NIN pre 1 satjoš 22 povezane