Povezane vesti
Kon: Molio sam da me opozovu ako im smetam, ja sam lično sve uradio. Tražili smo obaveznu vakcinaciju
Telegraf 06.10.2021
Doktor Kon je rekao da ne zna zašto juče nisu uvedene kovid propusnice. Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa izjavio je jutros u "Uranku“ na televiziji K1, da je medicinski deo štaba na jučerašnjoj sednici insistirao… »
Kon: Ne razumem protivargumente za uvođenje restriktivnih mera, naročito ne za kovid propusnice
InfoKG 06.10.2021
Kako su u nedeljama za nama korona brojke divljale, te je Srbija prošle sedmice u tom kontekstu zabeležila i najgori dan od početka pandemije, članovi medicinskog Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID 19 ukazivali su na potrebu uvođenja… »
Vesti dana »
Ona je Nemanji Vidiću najveća podrška: Ana se retko pojavljuje u javnosti, rodila mu je troje dece, a malo ko zna da je završila težak fakultet
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Još jedna železnička nesreća u Španiji Voz iskočio iz šina kod Barselone: Ima mrtvih, najmanje 20 osoba povređeno
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Penjaroja nakon prvog evroligaškog trijumfa na klupi Partizana: Srećan sam, jer igrači počinju da razumeju kako je potrebno igrati da bi se pobeđivalo
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Srbija doživela prvi poraz na Evropskom prvenstvu, predstoji polufinale
Danas pre 1 satjoš 2 povezane