Povezane vesti
Kon: Molio sam da me opozovu ako im smetam, ja sam lično sve uradio. Tražili smo obaveznu vakcinaciju
Telegraf 06.10.2021
Doktor Kon je rekao da ne zna zašto juče nisu uvedene kovid propusnice. Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa izjavio je jutros u "Uranku“ na televiziji K1, da je medicinski deo štaba na jučerašnjoj sednici… »
Kon: Ne razumem protivargumente za uvođenje restriktivnih mera, naročito ne za kovid propusnice
InfoKG 06.10.2021
Kako su u nedeljama za nama korona brojke divljale, te je Srbija prošle sedmice u tom kontekstu zabeležila i najgori dan od početka pandemije, članovi medicinskog Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID 19 ukazivali su na potrebu uvođenja… »
Vesti dana »

Toliko o zvučnom topu: Reporter N1 bio na licu mesta i nije ništa čuo - "Pre će biti da je došlo do tuče"
Kurir pre 23 minutajoš 56 povezanih

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 5 satijoš 9 povezanih

Vasiljević: Naša procena o 107.000 učesnika veoma realna, izuzetno masovan skup
NIN pre 3 satajoš 27 povezanih

(Video): Ovo je poslednji snimak članova benda "DNK" koji su stradali u požaru: Par sati pre nastupa ništa nije slutilo na tragediju
Blic pre 53 minutajoš 212 povezane

Vučić: Ukoliko se nova vlada ne formira do 18. aprila, izbori bi mogli da se održe 8. juna
RTS pre 18 minutajoš 30 povezanih