Povezane vesti
Kristina Bekvalac ponovo sama: Suprug i ja se nismo snašli u braku, želim slobodu!
Mondo 06.10.2021
Sestre Bekvalac definitivno su odlučile da im je sloboda najvažnija. Sestre Bekvalac definitivno su odlučile da im je sloboda najvažnija. Nataša i Kristina Bekvalac jedna drugoj su najveća podrška, pa tako većinu vremena provode zajedno sa svojom… »
Kristina Bekvalac se drugi put razvela od istog čoveka: Ne veruje više u brak: "Nismo se snašli, sad se mnogo lepše…
Blic 06.10.2021
Sestre Nataša i Kristina Bekvalac najveća su podrška jedna drugoj, pa tako zajedno dele sve lepe i manje lepe trenutke u životu. Kristina je sada u zajedničkom intervjuu sa sestrom iznenadila sve priznanjem da se drugi put razvela od arhitekte Iva… »
Sestra Nataše Bekvalac se drugi put razvela od istog čoveka: Ne verujem u brak
Nova 06.10.2021
Kristina Bekvalac, sestra pevačice Nataše Bekvalac, rekla je u zajedničkom intervjuu za "Story" da se po drugi put razvela od, sada već bivšeg supruga, Iva Martinovića. „Beskrajno sam zahvalna na tome što Ivo i ja imamo fantastičan odnos kao… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „15 minuta tišine“ i danas na više lokacija u Srbiji: Studenti dobili podršku Đokovića, Đukanović tvrdi da je to spin
Nova pre 16 minutajoš 16 povezanih
Uživo Putin na godišnjoj konferenciji! Oči celog sveta uprte u Moskvu! "Pretekli smo Nemačku i Japan"
Kurir pre 16 minutajoš 10 povezanih
Danas se slavi Sveti Nikola – Ovo su običaji vezani za ovaj praznik
InfoKG pre 2 satajoš 20 povezanih
Novak Đoković: Verujem u snagu mladih ljudi, važno je da se njihov glas čuje
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih
Dve loše i jedna dobra vest za Željka Obradovića: Trener Partizana potvrdio koje igrača ima na raspolaganju pred meč protiv Efesa!
Hot sport pre 51 minutajoš 9 povezanih