Povezane vesti
Afera "Korona ugovori": Istražioci u firmi a.R.M.S. sistemi, prodavnica oružja nabavljala termalne kamere
Blic 06.10.2021
U nastavku istrage u aferi "Korona ugovori" istražioci MUP Republike Srpske pretresaju i firmu A.R.M.S. sistemi u Banjaluci. U prodavnici oružja pomenute firme, trenutno je više inspektora, a pretres obezbeđuju uniformisani policijski službenici… »
Novi pretresi u Banjaluci: Proširuje se istraga u aferi "Korona ugovori", očekuju se nova hapšenja saučesnika
Blic 06.10.2021
Istražioci MUP Srpske od ranih jutarnjih časova pretresaju više objekata u Banjaluci. Izvor iz istrage otkrio je za Srpskainfo da je istraga u aferi “Korona ugovori” proširena i na nabavku termalnih kamera koje je vršio Institut, odnosno direktor… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 37 minutajoš 23 povezane

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 22 minutajoš 19 povezanih

Ponovo se zatreslo rusko poluostrvo: Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali pogodio Kamčatku
Mondo pre 27 minutajoš 12 povezanih

Sunčana subota pred nama: Do 31 stepen, ali u nedelju nagli obrt vremena
Alo pre 3 satajoš 9 povezanih