Povezane vesti
Monstrum u sobi bez toaleta i televizora: Otac, koji je ubio troje dece, prebačen iz zatvora na odeljenje psihijatrije!!
Mondo 06.10.2021
Austrijanac Harald Kopic (56), koji je ubio svoje troje dece, nije više u samici zatvora u Remetincu. On se od kraja prošle nedelje leči u Bolnici za osobe lišene slobode u zagrebačkoj Svetošimunskoj na rubu maksimirske šume. Austrijanac Harald Kopic… »
Otac monstrum smešten na psihijatrijsko odeljenje: Prebačen je u zatvorsku bolnicu - pokušao da ubije i sebe
Večernje novosti 06.10.2021
Foto: Fejsbuk/Harald Kopitz Kako piše Jutarnji list, smešten je na psihijatrijsko odeljenje. Sam je u sobi i sve vreme je pod nadzorom lekara i pravosudnih policajaca. Snima ga kamera. Podsetimo, Kopic je krajem septembra u zagrebačkim Mlinovima ubio… »
"Sam je u sobi, snima ga kamera" Otac ubica rođene dece prebačen u zatvorsku bolnicu, smešten na psihijatrijsko odeljenje
Srbija danas 06.10.2021
Kopic je krajem septembra u zagrebačkim Mlinovima ubio svoje troje dece, a zatim je pokušao da ubije i sebe. Harald Kopic, otac koji je ubio svoje troje dece a zatim pokušao da ubije sebe nije više u Remetincu - prebačen je u zatvorsku bolnicu. Kako pišu… »
Sam je u sobi, snima ga kamera: Otac ubica prebačen u zatvorsku bolnicu, smešten na psihijatrijsko odeljenje
Kurir 06.10.2021
Harald Kopic, otac koji je ubio svoje troje dece a zatim pokušao da ubije sebe nije više u Remetincu - prebačen je u zatvorsku bolnicu. Kako piše Jutarnji list, smešten je na psihijatrijsko odeljenje. Sam je u sobi i sve vreme je pod nadzorom lekara i… »
Otac, osumnjičen za ubistvo troje dece, više nije u Remetincu: Sad je u sobi bez wc-a i televizora
Telegraf 06.10.2021
Pod stalnim je video nadzorom. Harald Kopic (56) više nije u samici zatvora u Remetincu i od kraja prošle nedelje leči se u Bolnici za osobe lišene slobode u zagrebačkoj Svetošimunskoj na rubu maksimirske šume. Kako piše Jutarnji list, sad su ga smestili… »
Vesti dana »
Učesnici Beogradskog marša u Borči odali poštu stradalima u padu nadstrešnice
Beta pre 30 minutajoš 11 povezanih
Centralna komanda objavila snimak napada na iransko ostrvo Harg, Tramp kaže da su "SAD izvele najmoćnije bombardovanje"
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 45 povezanih
Vreme danas: Pretežno sunčano i toplo, temperatura do 21 stepen
Nedeljnik pre 3 satajoš 26 povezanih
Petković: Pronašli smo rešenje za Srbe na KiM povodom primene Zakona o strancima
Pravda pre 1 satjoš 17 povezanih