Povezane vesti
Monstrum u sobi bez toaleta i televizora: Otac, koji je ubio troje dece, prebačen iz zatvora na odeljenje psihijatrije!!
Mondo 06.10.2021
Austrijanac Harald Kopic (56), koji je ubio svoje troje dece, nije više u samici zatvora u Remetincu. On se od kraja prošle nedelje leči u Bolnici za osobe lišene slobode u zagrebačkoj Svetošimunskoj na rubu maksimirske šume. Austrijanac Harald Kopic… »
"Sam je u sobi, snima ga kamera" Otac ubica rođene dece prebačen u zatvorsku bolnicu, smešten na psihijatrijsko odeljenje
Srbija danas 06.10.2021
Kopic je krajem septembra u zagrebačkim Mlinovima ubio svoje troje dece, a zatim je pokušao da ubije i sebe. Harald Kopic, otac koji je ubio svoje troje dece a zatim pokušao da ubije sebe nije više u Remetincu - prebačen je u zatvorsku bolnicu. Kako pišu… »
Sam je u sobi, snima ga kamera: Otac ubica prebačen u zatvorsku bolnicu, smešten na psihijatrijsko odeljenje
Kurir 06.10.2021
Harald Kopic, otac koji je ubio svoje troje dece a zatim pokušao da ubije sebe nije više u Remetincu - prebačen je u zatvorsku bolnicu. Kako piše Jutarnji list, smešten je na psihijatrijsko odeljenje. Sam je u sobi i sve vreme je pod nadzorom lekara i… »
Otac, osumnjičen za ubistvo troje dece, više nije u Remetincu: Sad je u sobi bez wc-a i televizora
Telegraf 06.10.2021
Pod stalnim je video nadzorom. Harald Kopic (56) više nije u samici zatvora u Remetincu i od kraja prošle nedelje leči se u Bolnici za osobe lišene slobode u zagrebačkoj Svetošimunskoj na rubu maksimirske šume. Kako piše Jutarnji list, sad su ga smestili… »
Vesti dana »
Osetno hladnije širom Srbije: Danas kiša i pljuskovi, u Beogradu samo 15 stepeni
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih
U napadu na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Huti izdali novo upozorenje
RTS pre 27 minutajoš 32 povezane
Tramp kaže da Ukrajina treba da 'dobije novog predsjednika' dok Rusija nastavlja napade
Slobodna Evropa pre 32 minutajoš 22 povezane
Studentska lista najavila podnošenje žalbe Upravnom sudu zbog postupanja RIK-a
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih
U Sloveniji počelo glasanje na četiri referenduma, prvi test za premijera Janšu
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih