Povezane vesti

Monstrum u sobi bez toaleta i televizora: Otac, koji je ubio troje dece, prebačen iz zatvora na odeljenje psihijatrije!!

Monstrum u sobi bez toaleta i televizora: Otac, koji je ubio troje dece, prebačen iz zatvora na odeljenje psihijatrije!!

Mondo 06.10.2021
Austrijanac Harald Kopic (56), koji je ubio svoje troje dece, nije više u samici zatvora u Remetincu. On se od kraja prošle nedelje leči u Bolnici za osobe lišene slobode u zagrebačkoj Svetošimunskoj na rubu maksimirske šume. Austrijanac Harald… »
Otac monstrum smešten na psihijatrijsko odeljenje: Prebačen je u zatvorsku bolnicu - pokušao da ubije i sebe

Otac monstrum smešten na psihijatrijsko odeljenje: Prebačen je u zatvorsku bolnicu - pokušao da ubije i sebe

Večernje novosti 06.10.2021
Foto: Fejsbuk/Harald Kopitz Kako piše Jutarnji list, smešten je na psihijatrijsko odeljenje. Sam je u sobi i sve vreme je pod nadzorom lekara i pravosudnih policajaca. Snima ga kamera. Podsetimo, Kopic je krajem septembra u zagrebačkim Mlinovima ubio… »
"Sam je u sobi, snima ga kamera" Otac ubica rođene dece prebačen u zatvorsku bolnicu, smešten na psihijatrijsko odeljenje

"Sam je u sobi, snima ga kamera" Otac ubica rođene dece prebačen u zatvorsku bolnicu, smešten na psihijatrijsko odeljenje

Srbija danas 06.10.2021
Kopic je krajem septembra u zagrebačkim Mlinovima ubio svoje troje dece, a zatim je pokušao da ubije i sebe. Harald Kopic, otac koji je ubio svoje troje dece a zatim pokušao da ubije sebe nije više u Remetincu - prebačen je u zatvorsku bolnicu. Kako… »
Sam je u sobi, snima ga kamera: Otac ubica prebačen u zatvorsku bolnicu, smešten na psihijatrijsko odeljenje

Sam je u sobi, snima ga kamera: Otac ubica prebačen u zatvorsku bolnicu, smešten na psihijatrijsko odeljenje

Kurir 06.10.2021
Harald Kopic, otac koji je ubio svoje troje dece a zatim pokušao da ubije sebe nije više u Remetincu - prebačen je u zatvorsku bolnicu. Kako piše Jutarnji list, smešten je na psihijatrijsko odeljenje. Sam je u sobi i sve vreme je pod nadzorom lekara… »
Otac, osumnjičen za ubistvo troje dece, više nije u Remetincu: Sad je u sobi bez wc-a i televizora

Otac, osumnjičen za ubistvo troje dece, više nije u Remetincu: Sad je u sobi bez wc-a i televizora

Telegraf 06.10.2021
Pod stalnim je video nadzorom. Harald Kopic (56) više nije u samici zatvora u Remetincu i od kraja prošle nedelje leči se u Bolnici za osobe lišene slobode u zagrebačkoj Svetošimunskoj na rubu maksimirske šume. Kako piše Jutarnji list, sad su ga… »

Vesti dana »