Povezane vesti

Sjajna vest za navijače Partizana: Letonac se oporavio od korone, evo kada se vraća na teren! (video)

Sjajna vest za navijače Partizana: Letonac se oporavio od korone, evo kada se vraća na teren! (video)

Hot sport 06.10.2021
Obradović na početku sezone nije mogao da računa na njega. Košarkaš Partizana Rodions Kuruc počeo je ponovo da trenira, nakon što je ‘pobedio’ korona virus. Kako kaže, za desetak dana biće na raspolaganju Željku Obradoviću. – Odlično… »
„Vakcinisan sam, pa nisam osetio virus – bilo mi je dosadno“

„Vakcinisan sam, pa nisam osetio virus – bilo mi je dosadno“

Nova 06.10.2021
Rodions Kurucs oporavio se od koronavirusa i vratio u tim pa prepričava šta je radio tokom prethodnih desetak dana. Kurucs bi trebalo da se vrati u pogon u naredne dve nedelje i da bude na raspolaganju Željku Obradoviću. „Osećam se dobro… »
Kuruc obradovao "grobare": E, sad se osećam odlično

Kuruc obradovao "grobare": E, sad se osećam odlično

Večernje novosti 06.10.2021
FOTO: M. Vukadinović Letonac je testiran negativno na kovid-19 i spreman je da pomogne saigračima u zacrtanim ciljevima. - Odlično sam, dobro se osećam. Vakcinisan sam, tako da nije bilo strašno. Bio sam u izolaciji 12 dana, nedostajale su mi sve… »
Dobra vest iz Partizana, Obradović kompletirao ekipu

Dobra vest iz Partizana, Obradović kompletirao ekipu

Sportske.net 06.10.2021
Partizan je u novu košarkašku sezonu ušao bez jednog od letošnjih pojačanja, krilnog igrača Rodionsa Kuruca koji je propustio mečeve prva dva kola AdmiralBet ABA lige protiv Zadra i Splita. Letonac je bio zaražen koronavirusom zbog čega je morao… »
Kuruc se oporavio od korone, vratio se na trening

Dnevnik 06.10.2021
BEOGRAD: Krilni košarkaš Partizana Letonac Rodions Kuruc vratio se treninzima posle preležanog korona virusa. "Odlično sam, dobro se osećam. Vakcinisan sam, tako da nije bilo strašno. Bio sam u izolaciji 12 dana, nedostajale su mi sve redovne… »

Sportski žurnal 06.10.2021
On je propustio prva dva meča u ABA ligi u kojima je Partizan kao gost savladao Zadar i Split. Krilni košarkaš Partizana Letonac Rodions Kuruc vratio se treninzima posle preležanog korona virusa. "Odlično sam, dobro se osećam. Vakcinisan sam, tako… »
Kuruc se oporavio od korone: Na terenu za desetak dana

Kuruc se oporavio od korone: Na terenu za desetak dana

N1 Info 06.10.2021
Košarkaš Partizana Rodions Kuruc nije više zaražen virusom korona i već se vratio treninzima. Kako kaže, za mečeve će biti spreman za desetak dana. Crno-beli su pred meč sa Zadrom saopštili da je Kuruc bio pozitivan na redovnom testiranju na… »

Vesti dana »