Повезане вести
Русија никако није одговорна за то: Песков о хаосу на тржишту гаса у Европи
Правда 06.10.2021
Русија нема никакву улогу у томе шта се тренутно догађа на тржишту гаса у Европи, Москва је испунила и испуњава све своје уговорне обавезе, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков. - Прво и најважније – ми не само да… »
Русија никако није одговорна за то: Песков о хаосу на тржишту гаса у Европи
Вечерње новости 06.10.2021
Фото АП - Прво и најважније – ми не само да сматрамо, ми инсистирамо на томе да Русија ни на који начин није одговорна за дешавања на тржишту гаса у Европи - одговорио је Песков упитан да прокоментарише са чим је повезан… »
Цена гаса у Европи обара нови рекорд Вредност прешла бројку од 1.900 долара за кубни метар!
Курир 06.10.2021
Цене гаса из дана у дан скачу, а данас су обориле нови рекорд – вредност новембарских фјучерса прешла је бројку од 1.900 долара за кубни метар, показују подаци са берзе „ИЦЕ Футурес“. Ово је драстичан скок у односу на јучерашње… »
Вести дана »

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 37 минутајош 1 повезана

Извучени први добитници стана и аутомобила у новом кругу игре „Узми рачун и победи“
Данас пре 5 сатијош 1 повезана