Povezane vesti
Rusija nikako nije odgovorna za to: Peskov o haosu na tržištu gasa u Evropi
Pravda 06.10.2021
Rusija nema nikakvu ulogu u tome šta se trenutno događa na tržištu gasa u Evropi, Moskva je ispunila i ispunjava sve svoje ugovorne obaveze, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. - Prvo i najvažnije – mi ne samo da smatramo, mi insistiramo… »
Rusija nikako nije odgovorna za to: Peskov o haosu na tržištu gasa u Evropi
Večernje novosti 06.10.2021
Foto AP - Prvo i najvažnije – mi ne samo da smatramo, mi insistiramo na tome da Rusija ni na koji način nije odgovorna za dešavanja na tržištu gasa u Evropi - odgovorio je Peskov upitan da prokomentariše sa čim je povezan drastičan rast cene… »
Cena gasa u Evropi obara novi rekord Vrednost prešla brojku od 1.900 dolara za kubni metar!
Kurir 06.10.2021
Cene gasa iz dana u dan skaču, a danas su oborile novi rekord – vrednost novembarskih fjučersa prešla je brojku od 1.900 dolara za kubni metar, pokazuju podaci sa berze „ICE Futures“. Ovo je drastičan skok u odnosu na jučerašnje cene, koje su… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Porodice izraelskih talaca pozvale Bajdena i Trampa da sarađuju na oslobođenju otetih
Blic pre 25 minutajoš 2 povezane