Povezane vesti
Aleksandra Prijović: Mislila sam da je život Lepe Brene kao iz filma
Nova 06.10.2021
Aleksandra Prijović, iako je nedavno napunila tek 26 godina, ima izgrađenu karijeru i široku popularnost. Ona međutim ističe da se ne razlikuje mnogo od drugih devojaka sovjih godina. Na pitanje „Ko si ti?“, pevačica je iskreno odgovorila: „Ja sam kao i… »
Prijovićka ŠOKIRANA kakav život LEPA BRENA zapravo vodi! Ništa nije KAO ŠTO IZGLEDA!
Svet & Skandal 06.10.2021
Pevačica Aleksandra Prijović koja je nedavno napunila 26 godina, kaže da se pored muzičke karijere i porodičnim vezama sa poznatima, ni po čemu ne razlikuje od običnih devojka. Pa tako i sa svekrvom Lepom Brenom nije očekivala da će imati ovakva odnos… »
Dok se nije udala, nije znala kakva je brena zapravo! Prijovićka ogolila svoju privatnost, evo šta je mislila o pevačici
Mondo 06.10.2021
Aleksandra Prijović iskreno o porodici. Aleksandra Prijović iskreno o porodici. Aleksandra Prijović važi za jednu od najuspešnijih srpskih pevačica, a pored blistave karijere se sa svojih 26 godina može pohvaliti i skladnim brakom i mirnim porodičnim… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas u Srbiji sa temperaturama do 43 stepena i najavljenim osveženjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 69 povezanih

Statistika: Za šest meseci Srbija se smanjila za 21.450 osoba
Jugmedia pre 36 minutajoš 25 povezanih

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane

Dobre vesti: Gorivo na pumpama u Srbiji jeftinije u odnosu na prošli petak! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 46 minutajoš 35 povezanih