Повезане вести
Пратио нас је! Отисци прстију су свуда! Наша инфлуенсерка о детаљима страшне пљачке - Једна ствар је промакла лопову!
Мондо 06.10.2021
Сара се огласила за медије након пљачке и открила детаље. Сара се огласила за медије након пљачке и открила детаље. Инфлуенсерке, сестре Сара и Ања Дамњановић познатије као Сара ТКД и Ања ТКД огласиле су се раније на… »
Пратили су нас и чекали прави тренутак! Инфлуенсерка о детаљима језиве пљачке: Украли су накит, сатове, новац! Претурили су…
Курир 06.10.2021
Инфлуенсеркама Сари и Ањи Дамњановић опљачкана је породична кућа у Београду, а тим поводом се сада огласила Сара. - Стоји код мене на сторију где ћу ја бити у Крагујевцу, пошто сам заштитно лице кладионице, отишли смо… »
Језив призор у дому наших инфлуенсерки: Седимо и гледамо страхоту, моје срце је хтело да препукне
Мондо 06.10.2021
Породица Саре ТКД и Ање ТКД опљачкани су током ноћи. Породица Саре ТКД и Ање ТКД опљачкани су током ноћи. Познате инфлуенсерке, сестре Сара и Ања Дамњановић познатије као Сара ТКД и Ања ТКД али и њихова цела породица… »
"Целу кућу су нам дигли у ваздух": Опљачкане сестре инфлуенсерке, језив призор у њиховом дому: "Дона је задобила повреду…
Блиц 06.10.2021
Инфлуенсеркама Сари и Ањи Дамњановић, познатијим као Сара ТКД и Ања ТКД опљачкана је кућа. Ове информације поделила је њихова мајка Александра на свом Фејсбук профилу. - Ноћас између 20х и 00х обијена нам је кућа. Дона је… »
Вести дана »

УКРАЈИНСКА КРИЗА - Трамп: У петак састанак са Путином на Аљасци; Зеленски: Нећемо дати земљу окупаторима
РТВ пре 17 минутајош 36 повезаних

Дачић: Авио-бомба у Београду безбедно уклоњена, биће уништена у Делиблатској пешчари
РТВ пре 7 минутајош 17 повезаних

Србин пао након велике драме: Кецмановић елиминисан од 82. играча планете
Вечерње новости пре 41 минутајош 15 повезаних

Паклена субота у Србији! Температуре скачу до 37 степени, спремите се за топлотни удар!
Ало пре 3 сатајош 7 повезаних