Повезане вести
Пратио нас је! Отисци прстију су свуда! Наша инфлуенсерка о детаљима страшне пљачке - Једна ствар је промакла лопову!
Мондо 06.10.2021
Сара се огласила за медије након пљачке и открила детаље. Сара се огласила за медије након пљачке и открила детаље. Инфлуенсерке, сестре Сара и Ања Дамњановић познатије као Сара ТКД и Ања ТКД огласиле су се раније на… »
Пратили су нас и чекали прави тренутак! Инфлуенсерка о детаљима језиве пљачке: Украли су накит, сатове, новац! Претурили су…
Курир 06.10.2021
Инфлуенсеркама Сари и Ањи Дамњановић опљачкана је породична кућа у Београду, а тим поводом се сада огласила Сара. - Стоји код мене на сторију где ћу ја бити у Крагујевцу, пошто сам заштитно лице кладионице, отишли смо… »
Језив призор у дому наших инфлуенсерки: Седимо и гледамо страхоту, моје срце је хтело да препукне
Мондо 06.10.2021
Породица Саре ТКД и Ање ТКД опљачкани су током ноћи. Породица Саре ТКД и Ање ТКД опљачкани су током ноћи. Познате инфлуенсерке, сестре Сара и Ања Дамњановић познатије као Сара ТКД и Ања ТКД али и њихова цела породица… »
"Целу кућу су нам дигли у ваздух": Опљачкане сестре инфлуенсерке, језив призор у њиховом дому: "Дона је задобила повреду…
Блиц 06.10.2021
Инфлуенсеркама Сари и Ањи Дамњановић, познатијим као Сара ТКД и Ања ТКД опљачкана је кућа. Ове информације поделила је њихова мајка Александра на свом Фејсбук профилу. - Ноћас између 20х и 00х обијена нам је кућа. Дона је… »
Вести дана »
Истекао рок за подношење пријава за упис бесправних објеката, стигло око 2,5 милиона пријава
Невсмакс Балканс пре 28 минутајош 69 повезаних
Кућни притвор осумњиченом за прошлогодишњи напад на новинарску екипу Н1
Бета пре 2 сатајош 6 повезаних
"Путеви Србије" апелују на опрез због најављеног снега, кошаве и ледене кише
Невсмакс Балканс пре 9 минутајош 50 повезаних