Povezane vesti
U Zrenjaninu 1.272 aktivna slučaja korona virusa
Danas 06.10.2021
Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin, u periodu od 28. septembra do 4. oktobra, u Srednjobanatskom okrugu registrovano 847 novih slučajevaobolelih od virusa korona. Najviše registrovanih aktivnih slučajeva je na području Zrenjanina, gde… »
U Vojvodini 1.906 novoobolelih
Danas 06.10.2021
Virus korona u Vojvodini galopira svom brzinom. Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 1.906 novih slučajeva, a samo u Novom Sadu 469 novoobolelih, saopštio je Institut za javno zdravlje Vojvodine. Slična je situacija i u manjim gradovima… »
U Vojvodini više od 1.900 novih slučajeva kovida, u Novom Sadu skoro 500
Radio 021 06.10.2021
Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 1.906 novih slučajeva kovida-19. Dan ranije bilo ih je 1.566. U Novom Sadu je registrovano 469 novoobolelih, dok je dan ranije taj broj bio 385. Među novoobolelima i dalje dominira radno aktivno… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 3 satajoš 1 povezana