Povezane vesti
Lesor otkrio zašto nije došao u Partizan kod Željka: Poslali su mi ponudu i objasnili ambicije!
Hot sport 06.10.2021
Sutra nastupa protiv bivšeg kluba. Matijas Lesor se ovog leta pominjao kao potencijalno pojačanje i Zvezde i Partizana, ipak, na kraju je završio u Makabiju iz Tel Aviva. U razgovoru za MozzartSport, nekadašnji centar crveno-belih, otkrio je da je… »
Lesor objasnio zašto nije hteo da dođe u Zvezdu i Partizan
Nova 06.10.2021
Crvena zvezda u okviru drugog kola Evrolige gostuje Makabiju, a debi za izraelski tim će imati Matijas Lesor koji je nedavno pojačao ekipu. Lesor je imao prilike da nosi dres crveno-belih, a pominjala se mogućnost i da se ovog leta vrati u ekipu šampiona… »
Lesor objasnio zašto je odbio Partizan: "Želeo sam u Evroligu, a i već sam igrao za Zvezdu..."
Večernje novosti 06.10.2021
FOTO: N. Paraušić Pre nešto manje od mesec dana, Lesora su kontaktirali beogradski večiti rivali, pa je malo nedostajalo da se ili vrati na Mali Kalmegdan ili priključi crno-belom jatu. Na kraju je ipak prihvatio ponudu od "ponosa Izraela". - Bili smo u… »
Vesti dana »

Vučić najavio da će legalizacija oko 70 odsto objekata biti u visini 100 evra
Nova ekonomija pre 21 minutajoš 46 povezanih

Ovo niste videli u TV prenosu! Grobari palili obeležja Delija, Zvezdini navijači ih uporedili sa životinjom
Telegraf pre 30 minutajoš 33 povezane

U Srbiji sutra paklen dan! Temperature ponovo iznad 30 stepeni, evo šta nas čeka
Telegraf pre 10 minutajoš 21 povezana

Istorijski zaokret Velika Britanija danas priznaje Palestinu izazivajući burne reakcije
Dnevnik pre 5 minutajoš 18 povezanih