Повезане вести

Лесор открио зашто није дошао у Партизан код Жељка: Послали су ми понуду и објаснили амбиције!

Лесор открио зашто није дошао у Партизан код Жељка: Послали су ми понуду и објаснили амбиције!

Хот спорт 06.10.2021
Сутра наступа против бившег клуба. Матијас Лесор се овог лета помињао као потенцијално појачање и Звезде и Партизана, ипак, на крају је завршио у Макабију из Тел Авива. У разговору за МоззартСпорт, некадашњи центар… »
Лесор објаснио зашто није хтео да дође у Звезду и Партизан

Лесор објаснио зашто није хтео да дође у Звезду и Партизан

Нова 06.10.2021
Црвена звезда у оквиру другог кола Евролиге гостује Макабију, а деби за израелски тим ће имати Матијас Лесор који је недавно појачао екипу. Лесор је имао прилике да носи дрес црвено-белих, а помињала се могућност и да се овог… »
Лесор објаснио зашто је одбио Партизан: "Желео сам у Евролигу, а и већ сам играо за Звезду..."

Лесор објаснио зашто је одбио Партизан: "Желео сам у Евролигу, а и већ сам играо за Звезду..."

Вечерње новости 06.10.2021
ФОТО: Н. Параушић Пре нешто мање од месец дана, Лесора су контактирали београдски вечити ривали, па је мало недостајало да се или врати на Мали Калмегдан или прикључи црно-белом јату. На крају је ипак прихватио понуду од… »

Вести дана »