Povezane vesti
Milica Dabović ulazi u "Zadrugu"? Košarkašica ima samo jedan uslov: Ovakav odgovor niko nije očekivao
Blic 06.10.2021
Košarkašica Milica Dabović otkrila je u emisiji "Amidži šou" da su joj jako interesantni rijaliti programi, a na pitanje da li bi ušla u "Zadrugu", njen odgovor je mnoge iznenadio. - Meni je to jako interesantno, ja sve u životu volim da probam… »
Milica Dabović priznala da bi ušla u Zadrugu! Košarkašica voli u svemu da se oproba, ali za rijaliti ima samo jedan uslov!
Kurir 06.10.2021
Košarkašica Milica Dabović otkrila je da su jako interesantni rijaliti programi, pa je otkrila da li bi ušla u Zadrugu. - Meni je to jako interesantno, ja sve u životu volim da probam. Volela bih, ali ne da se dugo zadržim - rekla je Milica. Takođe… »
Milica Dabović ulazi u zadrugu?! Ovakav odgovor niko nije očekivao - postavila jedan uslov!
Mondo 06.10.2021
Milica Dabović otkrila da li bi postala deo rijalitija. Milica Dabović otkrila da li bi postala deo rijalitija. Milica Dabović nedavno je šokirala sve u emisiji "Amidži šou" kada je priznala da se od malih nogu "loži" na košarkaša Novicu… »
Milica Dabović pokrenula novi biznis: Prodavala polovnu garderobu, a evo šta sad radi: "Komad je 4.000 dinara"
Blic 06.10.2021
Košarkašica Milica Dabović započela je novi biznis. Naime, ona je pokrenula svoju liniju garderobe i sav zarađen novac uložila u to. - Četiri hiljade komad, to je kao večera u nekom restoranu. Sve je u sreći, zato sam i nazvala tu kolekciju tako… »
Vesti dana »
„Vučić je slagao, zvao je Zobenicu, bled je izašao sa sastanka SNS-a“: Marinika Tepić u „Utisku nedelje“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana