Povezane vesti
Kada je Partizan u dobrom stanju, onda ga vode stručnjaci kao željko: Bivši trener crno-belih otvorio dušu, mnogo je naučio u…
Hot sport 06.10.2021
Za njega ne postoje porazi u životu. Nekadašnji trener Partizana Sašo Filipovski se prihvatio angažmana u najtrofejnijem srpskom klubu, kako on kaže, u pogrešno vreme. Crno-bele je vodio od marta do novembra 2020. godine i pošto nije ispunio očekivanja… »
Sašo Filipovski: Nije to bio pravi Partizan, ali sam znao u šta se upuštam
Mozzart sport 06.10.2021
„Kada je Partizan u dobrom stanju, onda ga vode treneri kao što je Željko“, kaže slovenački stručnjak. Na pravom mestu, ali u pogrešno vreme – tako bi Sašo Filipovski opisao svoj kratkotrajni boravak na klupi Partizana. Slovenački košarkaški stručnjak je… »
Filipovski se pravdao - To nije bio "pravi Partizan"?
Sportske.net 06.10.2021
Bivši trener KK Partizan Sašo Filipovski govorio je o vremenu provedenom u tom klubu. Nije imao mnogo sreće stručnjak sa crno-belima, a kako kaže beogradskom timu tada nije išlo dobro. "Nije mi žao što sam bio u Partizanu, znao sam u šta se upuštam. Kada… »
Sašo Filipovski o vremenu na klupi crno-belih: To nije bio pravi Partizan
N1 Info 06.10.2021
Slovenački trener Sašo Filipovski, koji je u delu prethodne sezone bio trener beogradskog Partizana, oprobaće se u novoj ulozi – biće stručni konsultant u prenosima Evrolige na slovenačkom Sport klubu. Tom prilikom 47-godišnju Ljubljančanin govorio je i… »
Vesti dana »
Godišnjica napada ispred FDU: Građani obilaze institucije koje su "ćutale" (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 14 minutajoš 33 povezane
"Krvavi kijevski klovn..." Medvedev brutalno reagovao posle novog poteza Zelenskog, pomenuo i njegovog osramoćenog prijatelja
Kurir pre 9 minutajoš 39 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Pravda pre 19 minutajoš 21 povezana
Igrač Reala MVP 12. kola iako je tek treći po indeksu korisnosti
Sportski žurnal pre 1 satjoš 30 povezanih