Повезане вести

После бруталне туче вршњака Огласила се директорка школе: "Зна се који су даљи кораци"

После бруталне туче вршњака Огласила се директорка школе: "Зна се који су даљи кораци"

Вечерње новости 07.10.2021
Фото романет.ме О целом случају обавештени су МУП, надлежно тужилаштво, и Министарство просвете. Драгана Сретеновић, директорка ОШ "Свети Сава" у Сремској Митровици, потврдила је да се овај инцидент десио и навела да је поводом… »
Ружић о вршњачком насиљу у Сремској Митровици: Веома сам забринут, одржаћемо састанке са родитељима

Ружић о вршњачком насиљу у Сремској Митровици: Веома сам забринут, одржаћемо састанке са родитељима

Телеграф 07.10.2021
- Неопходно је да сви актери, укључујући и породицу, дају конструктиван допринос у стварању безбедне и подстицајне средине за живот и развој деце - рекао је Ружић. Дечак (13), ученик осмог разреда ОШ "Свети Сава" у Сремској… »
Хорор у основној школи у Сремској Митровици: Дечак (13) брутално пребио неколико вршњака, један задобио теже повреде

Хорор у основној школи у Сремској Митровици: Дечак (13) брутално пребио неколико вршњака, један задобио теже повреде

Мондо 07.10.2021
Ученик осмог разреда ОШ "Свети Сава" у Сремској Митровици брутално је пребио неколико својих вршњака. Ученик осмог разреда ОШ "Свети Сава" у Сремској Митровици брутално је пребио неколико својих вршњака. Нови случај стравичног… »
Огласила се директорка школе у којој је дечак (13) пребио тројицу вршњака: Зна се који су им даљи кораци

Огласила се директорка школе у којој је дечак (13) пребио тројицу вршњака: Зна се који су им даљи кораци

Курир 07.10.2021
Драгана Сретеновић рекла је за Курир да школа покреће васпитно-дисциплински поступак због вршњачког насиља. У ОШ "Свети Сава" у Сремској Митровици у понедељак 4. октобра један дечак (13), ученк осмог разреда најпре је претукао… »

Вести дана »