Povezane vesti
Demolirao je hotel zbog mene! Neda Ukraden ostavila verenika pred oltarom - Bolje sama, nego s nekim od koga mi je muka!
Mondo 07.10.2021
Neda Ukraden imala je brojne ponude, ali se u životu samo jednom udala. Neda Ukraden imala je brojne ponude, ali se u životu samo jednom udala. Neda Ukraden je jedna od najpopularnijih pevačica bivše Jugoslavije, a pored bogate karijere, nije nikada… »
"Demolirao je ceo hotel zbog mene": Neda Ukraden ostavila verenika pred oltarom i nastao je skandal
Blic 07.10.2021
Neda Ukraden, pevačica, ima karijeru dugu nekoliko decenija, njene pesme su veliki hitovi, ali i njen privatan život je i te kako interesantan. Kako je pevačica sada otkrila, ona je čak pobegla sa sopstvenog venčanja. - Ostavila sam čoveka pred samo… »
Vesti dana »

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 3 satajoš 2 povezane

Nadvožnjak pao na voz: Teška nesreća u Rusiji, u toku je spasavanje putnika ima žrtava (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 7 povezanih

Merc će se u četvrtak sastati sa Trampom u Vašingtonu: Ovo će biti teme sastanka nemačkog kancelara i lidera SAD
Blic pre 2 satajoš 1 povezana