Povezane vesti
Demolirao je hotel zbog mene! Neda Ukraden ostavila verenika pred oltarom - Bolje sama, nego s nekim od koga mi je muka!
Mondo 07.10.2021
Neda Ukraden imala je brojne ponude, ali se u životu samo jednom udala. Neda Ukraden imala je brojne ponude, ali se u životu samo jednom udala. Neda Ukraden je jedna od najpopularnijih pevačica bivše Jugoslavije, a pored bogate karijere, nije nikada… »
"Demolirao je ceo hotel zbog mene": Neda Ukraden ostavila verenika pred oltarom i nastao je skandal
Blic 07.10.2021
Neda Ukraden, pevačica, ima karijeru dugu nekoliko decenija, njene pesme su veliki hitovi, ali i njen privatan život je i te kako interesantan. Kako je pevačica sada otkrila, ona je čak pobegla sa sopstvenog venčanja. - Ostavila sam čoveka pred samo… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na obilne padavine danas i sutra, na planinama se formirao snežni pokrivač
RTS pre 4 satijoš 75 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Beta pre 7 satijoš 18 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 50 povezanih

Ako Evropa hoće da nas testira: - samo neka proba! Putin se obraća na sednici Valdaj u Sočiju: "Oni su krivi što sukob sa Ukrajinom i dalje traje" (foto, video)
Blic pre 19 minutajoš 65 povezanih

Nis: priprema zahtev za još jedno odlaganje primene američkih sankcija: Evo šta predlaže Rusija
Blic pre 20 minutajoš 37 povezanih