Povezane vesti
Dodik raspalio po severini Hrvatska pevačica dobila zasluženu lekciju! (video)
Alo 07.10.2021
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik, nakon vesti da je Severina odbila "Dodikovu televiziju" zbog njegovih stavova o Srebrenici, oglasio se i poručio da nema veze sa spomenutom televizijom, a i da ima nikada ne bi dozvolio saradnju sa Severinom zbog njenog… »
Dodik burno reagovao zbog severine: Vređala je patrijarha Porfirija, nikada ne bismo sarađivali
Večernje novosti 07.10.2021
Foto: D. Milovanović/Milena Anđela/P. Milošević - Ja nemam veze sa tom televizijom. Da mene neko pita, da Severina uđe u bilo kakav aranžman, ona ima tako negativan odnos prema našem patrijarhu (Porfirije) da ja ne bih prešao preko toga. Ali, ja… »
Dodik: Nemam veze za televizijom UNA, ne bih dozvolio saradnju sa Severinom
Novi magazin 07.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da nema nikakve veze sa televizijom UNA i da nikada ne bi dozvolio saradnju sa hrvatskom pevačicom Severinom Vučković zbog njenog odnosa prema patrijarhu Srpske pravoslavne crkve Porfiriju. "Ja… »
Dodik odgovorio Severini: "Nikada ne bih dozvolio saradnju zbog njenog odnosa prema patrijarhu"
Blic 07.10.2021
Nakon vesti da je Severina odbila "Dodikovu televiziju" zbog njegovih stavova o Srebrenici, oglasio se i lider SNSD Milorad Dodik i poručio da nema veze sa pomenutom televizijom, a i da ima nikada ne bi dozvolio saradnju sa Severinom zbog njenog odnosa… »
Dodik u „okršaju“ s novinarom N1: Severina od mene nikada ne bi dobila ugovor
N1 Info 07.10.2021
Na pitanje da prokomentariše kampanju tabloida da se pevačici Severini Vučković zabrani ulazak u Srbiju nakon što je izjavila da je odbila angažman na televiziji "Una" jer je njen suvlasnik srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine koji negira… »
Vesti dana »
"Želim da zapad prizna: Poraz!" Otkriven Putinov cilj pred razgovor s Trampom koji čeka ceo svet: Ako predsednik SAD ne ispuni ovo, rat može da traje decenijama
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 9 satijoš 1 povezana