Повезане вести
Додик распалио по северини Хрватска певачица добила заслужену лекцију! (видео)
Ало 07.10.2021
Председник СНСД-а Милорад Додик, након вести да је Северина одбила "Додикову телевизију" због његових ставова о Сребреници, огласио се и поручио да нема везе са споменутом телевизијом, а и да има никада не би дозволио сарадњу… »
Додик бурно реаговао због северине: Вређала је патријарха Порфирија, никада не бисмо сарађивали
Вечерње новости 07.10.2021
Фото: Д. Миловановић/Милена Анђела/П. Милошевић - Ја немам везе са том телевизијом. Да мене неко пита, да Северина уђе у било какав аранжман, она има тако негативан однос према нашем патријарху (Порфирије) да ја не бих прешао… »
Додик: Немам везе за телевизијом УНА, не бих дозволио сарадњу са Северином
Нови магазин 07.10.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да нема никакве везе са телевизијом УНА и да никада не би дозволио сарадњу са хрватском певачицом Северином Вучковић због њеног односа према патријарху Српске православне… »
Додик одговорио Северини: "Никада не бих дозволио сарадњу због њеног односа према патријарху"
Блиц 07.10.2021
Након вести да је Северина одбила "Додикову телевизију" због његових ставова о Сребреници, огласио се и лидер СНСД Милорад Додик и поручио да нема везе са поменутом телевизијом, а и да има никада не би дозволио сарадњу са… »
Додик у „окршају“ с новинаром Н1: Северина од мене никада не би добила уговор
Н1 Инфо 07.10.2021
На питање да прокоментарише кампању таблоида да се певачици Северини Вучковић забрани улазак у Србију након што је изјавила да је одбила ангажман на телевизији "Уна" јер је њен сувласник српски члан Председништва Босне и… »
Вести дана »
Пријава за упис бесправних објеката до 24. октобра уз оправдање за кашњење
РТВ пре 14 минутајош 32 повезане
Почела велика АКЦИЈА ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ САОБРАЋАЈА: Гледаће се све, возачи теретњака и аутобуса под лупом, надзор и над путничким возилима
ИнфоКГ пре 39 минутајош 21 повезана
ЦИК БиХ: На превременим изборима за председника РС Каран освојио скоро 11 хиљада више од Блануше
Курир пре 4 минутајош 18 повезаних
Сијетл у 60. Супербоулу убедљив против Њу Ингланда за другу титулу (ВИДЕО)
РТВ пре 1 сатјош 23 повезане