Повезане вести

Додик распалио по северини Хрватска певачица добила заслужену лекцију! (видео)

Додик распалио по северини Хрватска певачица добила заслужену лекцију! (видео)

Ало 07.10.2021
Председник СНСД-а Милорад Додик, након вести да је Северина одбила "Додикову телевизију" због његових ставова о Сребреници, огласио се и поручио да нема везе са споменутом телевизијом, а и да има никада не би дозволио сарадњу… »
Додик бурно реаговао због северине: Вређала је патријарха Порфирија, никада не бисмо сарађивали

Додик бурно реаговао због северине: Вређала је патријарха Порфирија, никада не бисмо сарађивали

Вечерње новости 07.10.2021
Фото: Д. Миловановић/Милена Анђела/П. Милошевић - Ја немам везе са том телевизијом. Да мене неко пита, да Северина уђе у било какав аранжман, она има тако негативан однос према нашем патријарху (Порфирије) да ја не бих прешао… »
Додик: Немам везе за телевизијом УНА, не бих дозволио сарадњу са Северином

Додик: Немам везе за телевизијом УНА, не бих дозволио сарадњу са Северином

Нови магазин 07.10.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да нема никакве везе са телевизијом УНА и да никада не би дозволио сарадњу са хрватском певачицом Северином Вучковић због њеног односа према патријарху Српске православне… »
Додик одговорио Северини: "Никада не бих дозволио сарадњу због њеног односа према патријарху"

Додик одговорио Северини: "Никада не бих дозволио сарадњу због њеног односа према патријарху"

Блиц 07.10.2021
Након вести да је Северина одбила "Додикову телевизију" због његових ставова о Сребреници, огласио се и лидер СНСД Милорад Додик и поручио да нема везе са поменутом телевизијом, а и да има никада не би дозволио сарадњу са… »
Додик у „окршају“ с новинаром Н1: Северина од мене никада не би добила уговор

Додик у „окршају“ с новинаром Н1: Северина од мене никада не би добила уговор

Н1 Инфо 07.10.2021
На питање да прокоментарише кампању таблоида да се певачици Северини Вучковић забрани улазак у Србију након што је изјавила да је одбила ангажман на телевизији "Уна" јер је њен сувласник српски члан Председништва Босне и… »

Вести дана »