Povezane vesti
Katić: Agenti BIA me četiri sata mučili, tukli i pretili da više neću videti dete
Beta 07.10.2021
Član Narodne stranke Konstantin Katić, zaposlen na beogradskom aerodromu, izjavio je danas da su ga agenti Bezbednosno-informativne agencije (BIA) četiri sata tukli rukama i nogama, upućivali mu najpogrdnije psovke i uvrede uz pretnje da "više neće… »
Član Narodne stranke: Agenti BIA me tukli rukama i nogama i pretili mi
N1 Info 07.10.2021
Član Narodne stranke Konstantin Katić, zaposlen na beogradskom aerodromu, izjavio je da su ga agenti Bezbednosno-informativne agencije (BIA) četiri sata tukli rukama i nogama, upućivali mu najpogrdnije psovke i uvrede uz pretnje da "više neće videti… »
Katić: Agenti BIA me četiri sata mučili, tukli i pretili da više neću videti dete
Radio sto plus 07.10.2021
„Jedan od njih naredjuje: ‘Klekni dole, i nemoj slučajno da stražnjicu nasloniš na noge, jer ćeš dobiti batine i ruke stavi ispred. Držaćemo te tako do sutra, dok ne priznaš. Podigao si me u nedelju, mrcino, sad moram ovde da blejim umesto da radim nešto… »
Konstantin Katić: Agenti BIA me četiri sata mučili, tukli i pretili da više neću videti dete
Glas Šumadije 07.10.2021
Član Narodne stranke Konstantin Katić, zaposlen na beogradskom aerodromu, izjavio je danas da su ga agenti Bezbednosno-informativne agencije (BIA) četiri sata tukli rukama i nogama, upućivali mu najpogrdnije psovke i uvrede uz pretnje da „više neće… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Sutra oblačno i mestimično sa kišom
Beta pre 33 minutajoš 38 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 25 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u saobraćaju u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane

Selidba povrđena, Đokovići se zvanično oglasili: Uprkos svim naporima napuštamo Beograd
Story pre 1 satjoš 23 povezane

ŽREB ZA LŠ - Njih Terzić nikako nije želeo, Zvezda dobila potencijalne rivale u plej-ofu
Sportske.net pre 8 minutajoš 19 povezanih