Повезане вести
Катић: Агенти БИА ме четири сата мучили, тукли и претили да више нећу видети дете
Бета 07.10.2021
Члан Народне странке Константин Катић, запослен на београдском аеродрому, изјавио је данас да су га агенти Безбедносно-информативне агенције (БИА) четири сата тукли рукама и ногама, упућивали му најпогрдније псовке и увреде уз… »
Члан Народне странке: Агенти БИА ме тукли рукама и ногама и претили ми
Н1 Инфо 07.10.2021
Члан Народне странке Константин Катић, запослен на београдском аеродрому, изјавио је да су га агенти Безбедносно-информативне агенције (БИА) четири сата тукли рукама и ногама, упућивали му најпогрдније псовке и увреде уз претње… »
Катић: Агенти БИА ме четири сата мучили, тукли и претили да више нећу видети дете
Радио сто плус 07.10.2021
„Један од њих наредјује: ‘Клекни доле, и немој случајно да стражњицу наслониш на ноге, јер ћеш добити батине и руке стави испред. Држаћемо те тако до сутра, док не признаш. Подигао си ме у недељу, мрцино, сад морам овде да… »
Константин Катић: Агенти БИА ме четири сата мучили, тукли и претили да више нећу видети дете
Глас Шумадије 07.10.2021
Члан Народне странке Константин Катић, запослен на београдском аеродрому, изјавио је данас да су га агенти Безбедносно-информативне агенције (БИА) четири сата тукли рукама и ногама, упућивали му најпогрдније псовке и увреде уз… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 32 минутајош 30 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 32 минутајош 32 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 1 сатјош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
РТС пре 2 сатајош 29 повезаних