Повезане вести
Катић: Агенти БИА ме четири сата мучили, тукли и претили да више нећу видети дете
Бета 07.10.2021
Члан Народне странке Константин Катић, запослен на београдском аеродрому, изјавио је данас да су га агенти Безбедносно-информативне агенције (БИА) четири сата тукли рукама и ногама, упућивали му најпогрдније псовке и увреде уз… »
Члан Народне странке: Агенти БИА ме тукли рукама и ногама и претили ми
Н1 Инфо 07.10.2021
Члан Народне странке Константин Катић, запослен на београдском аеродрому, изјавио је да су га агенти Безбедносно-информативне агенције (БИА) четири сата тукли рукама и ногама, упућивали му најпогрдније псовке и увреде уз претње… »
Катић: Агенти БИА ме четири сата мучили, тукли и претили да више нећу видети дете
Радио сто плус 07.10.2021
„Један од њих наредјује: ‘Клекни доле, и немој случајно да стражњицу наслониш на ноге, јер ћеш добити батине и руке стави испред. Држаћемо те тако до сутра, док не признаш. Подигао си ме у недељу, мрцино, сад морам овде да… »
Константин Катић: Агенти БИА ме четири сата мучили, тукли и претили да више нећу видети дете
Глас Шумадије 07.10.2021
Члан Народне странке Константин Катић, запослен на београдском аеродрому, изјавио је данас да су га агенти Безбедносно-информативне агенције (БИА) четири сата тукли рукама и ногама, упућивали му најпогрдније псовке и увреде уз… »
Вести дана »
(Фото) Сабласне сцене из Ниша! Шта се ово дешава?! Не види се ни прст пред оком, због ове појаве сви морамо бити на екстремном опрезу
Блиц пре 57 минутајош 1 повезана
(Фото, видео) Возач БМВ-а одједном додао гас и закуцао се у такси. Очевици описали језиве детаље несреће у Новом Саду: "Ауто занела велика брзина"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних
(Видео) "До краја то нећу да прежалим" Принц од Врање о тешком животном ударцу: "Зашто људи које највише на свету волим морају да се разиђу"
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане
Руска војска ушла у Хуљајполе у Запорошкој области, у току уличне борбе
Политика пре 1 сатјош 2 повезане