Povezane vesti
Katić: Agenti BIA me četiri sata mučili, tukli i pretili da više neću videti dete
Beta 07.10.2021
Član Narodne stranke Konstantin Katić, zaposlen na beogradskom aerodromu, izjavio je danas da su ga agenti Bezbednosno-informativne agencije (BIA) četiri sata tukli rukama i nogama, upućivali mu najpogrdnije psovke i uvrede uz pretnje da "više neće… »
Član Narodne stranke: Agenti BIA me tukli rukama i nogama i pretili mi
N1 Info 07.10.2021
Član Narodne stranke Konstantin Katić, zaposlen na beogradskom aerodromu, izjavio je da su ga agenti Bezbednosno-informativne agencije (BIA) četiri sata tukli rukama i nogama, upućivali mu najpogrdnije psovke i uvrede uz pretnje da "više neće videti… »
Katić: Agenti BIA me četiri sata mučili, tukli i pretili da više neću videti dete
Radio sto plus 07.10.2021
„Jedan od njih naredjuje: ‘Klekni dole, i nemoj slučajno da stražnjicu nasloniš na noge, jer ćeš dobiti batine i ruke stavi ispred. Držaćemo te tako do sutra, dok ne priznaš. Podigao si me u nedelju, mrcino, sad moram ovde da blejim umesto da radim nešto… »
Konstantin Katić: Agenti BIA me četiri sata mučili, tukli i pretili da više neću videti dete
Glas Šumadije 07.10.2021
Član Narodne stranke Konstantin Katić, zaposlen na beogradskom aerodromu, izjavio je danas da su ga agenti Bezbednosno-informativne agencije (BIA) četiri sata tukli rukama i nogama, upućivali mu najpogrdnije psovke i uvrede uz pretnje da „više neće… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 56 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 55 povezanih
Indi ponovo udarila na Editu?! Podelila oštru objavu, pa usijala mreže: "Nemoguće je popraviti odnos..."
Telegraf pre 53 minutajoš 24 povezane