Повезане вести

Катић: Агенти БИА ме четири сата мучили, тукли и претили да више нећу видети дете

Катић: Агенти БИА ме четири сата мучили, тукли и претили да више нећу видети дете

Бета 07.10.2021
Члан Народне странке Константин Катић, запослен на београдском аеродрому, изјавио је данас да су га агенти Безбедносно-информативне агенције (БИА) четири сата тукли рукама и ногама, упућивали му најпогрдније псовке и увреде уз… »
Члан Народне странке: Агенти БИА ме тукли рукама и ногама и претили ми

Члан Народне странке: Агенти БИА ме тукли рукама и ногама и претили ми

Н1 Инфо 07.10.2021
Члан Народне странке Константин Катић, запослен на београдском аеродрому, изјавио је да су га агенти Безбедносно-информативне агенције (БИА) четири сата тукли рукама и ногама, упућивали му најпогрдније псовке и увреде уз претње… »

Радио сто плус 07.10.2021
„Један од њих наредјује: ‘Клекни доле, и немој случајно да стражњицу наслониш на ноге, јер ћеш добити батине и руке стави испред. Држаћемо те тако до сутра, док не признаш. Подигао си ме у недељу, мрцино, сад морам овде да… »
Константин Катић: Агенти БИА ме четири сата мучили, тукли и претили да више нећу видети дете

Константин Катић: Агенти БИА ме четири сата мучили, тукли и претили да више нећу видети дете

Глас Шумадије 07.10.2021
Члан Народне странке Константин Катић, запослен на београдском аеродрому, изјавио је данас да су га агенти Безбедносно-информативне агенције (БИА) четири сата тукли рукама и ногама, упућивали му најпогрдније псовке и увреде уз… »

Вести дана »