Povezane vesti
Katić: Agenti BIA me četiri sata mučili, tukli i pretili da više neću videti dete
Beta 07.10.2021
Član Narodne stranke Konstantin Katić, zaposlen na beogradskom aerodromu, izjavio je danas da su ga agenti Bezbednosno-informativne agencije (BIA) četiri sata tukli rukama i nogama, upućivali mu najpogrdnije psovke i uvrede uz pretnje da "više neće… »
Član Narodne stranke: Agenti BIA me tukli rukama i nogama i pretili mi
N1 Info 07.10.2021
Član Narodne stranke Konstantin Katić, zaposlen na beogradskom aerodromu, izjavio je da su ga agenti Bezbednosno-informativne agencije (BIA) četiri sata tukli rukama i nogama, upućivali mu najpogrdnije psovke i uvrede uz pretnje da "više neće videti… »
Katić: Agenti BIA me četiri sata mučili, tukli i pretili da više neću videti dete
Radio sto plus 07.10.2021
„Jedan od njih naredjuje: ‘Klekni dole, i nemoj slučajno da stražnjicu nasloniš na noge, jer ćeš dobiti batine i ruke stavi ispred. Držaćemo te tako do sutra, dok ne priznaš. Podigao si me u nedelju, mrcino, sad moram ovde da blejim umesto da radim nešto… »
Konstantin Katić: Agenti BIA me četiri sata mučili, tukli i pretili da više neću videti dete
Glas Šumadije 07.10.2021
Član Narodne stranke Konstantin Katić, zaposlen na beogradskom aerodromu, izjavio je danas da su ga agenti Bezbednosno-informativne agencije (BIA) četiri sata tukli rukama i nogama, upućivali mu najpogrdnije psovke i uvrede uz pretnje da „više neće… »
Vesti dana »

uživo Burna noć u Srbiji: Zapaljene prostorije SNS i demolirana Skupština u Valjevu, neredi u Beogradu, 56 privedenih
NIN pre 1 satjoš 56 povezanih

Upozorenje na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u delovima Srbije
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 31 povezana

Detonacija! Uoči okršaja Crvene zvezde i Pafosa - potpisuje jedan od najboljih svetskih napadača?
Kurir pre 49 minutajoš 26 povezanih

Trampov ključni čovek otkrio šta je dogovoreno na Aljasci: „Uspeli smo da dobijemo ustupak, Putin je popustio i prvi put pristao na to“
Nova pre 14 minutajoš 124 povezane

Hitno upozorenje RHMZ za Beograd: Stiže snažno nevreme sa pljuskovima i grmljavinom
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih