Повезане вести

Ивануша: Очекујем тешку јесен и зиму у Србији

Ивануша: Очекујем тешку јесен и зиму у Србији

Политика 07.10.2021
Директор Канцеларије Светске здравствене организације (СЗО) у Србији Маријан Ивануша изјавио је вечерас да би волео да су у земљи уведене строжије епидемиолошке мере јер се тиме, како је рекао, смањује број оболелих па самим… »
Ивануша: Као лекар, ближи сам ставу медицинског дела Кризног штаба

Ивануша: Као лекар, ближи сам ставу медицинског дела Кризног штаба

Нова 07.10.2021
Директор Канцеларије Светске здравствене организације (СЗО) у Србији Маријан Ивануша изјавио је вечерас да би "волео" да су у земљи уведене строжије епидемиолошке мере јер се тиме, како је рекао, смањује број оболелих па самим… »
Директор Канцеларије СЗО у Србији: Катастрофа је ако дневно умире 50 људи, али свака држава одређује мере заштите

Директор Канцеларије СЗО у Србији: Катастрофа је ако дневно умире 50 људи, али свака држава одређује мере заштите

РТВ 07.10.2021
БЕОГРАД - "Ситуација јесте тешка, ако свакодневно умире 50 људи, то је огроман број, за мене као лекара то јесте катастрофа. Ако знамо да је ковид болест која има свој ток и може се помоћи, а није почетак епидемије, када нисмо… »
Ивануша: Волео бих да су у Србији уведене строже епидемијске мере

Ивануша: Волео бих да су у Србији уведене строже епидемијске мере

Н1 Инфо 07.10.2021
Директор Канцеларије Светске здравствене организације (СЗО) у Србији Маријан Ивануша изјавио је да би волео да су у земљи уведене строжије епидемијске мере јер се тиме, како је рекао, смањује број оболелих па самим тим и тешких… »

Вести дана »