Povezane vesti
Volden o selidbi iz Partizana U zvezdu: „Morao sam da deaktiviram društvene mreže zbog negativnih komentara“!
Hot sport 07.10.2021
Američki košarkaš Kori Volden prisetio se prelaska iz Partizana u Crvenu zvezdu. Leta 2020. godine Volden je uzburkao košarkašku Srbiju kada je iz crno-belog tabora prešao u najvećeg rivala. Sadašnji košarkaš Bajerna dobijao je preteće poruke… »
Iz Partizana prešao u zvezdu - i danas ga vređaju! Amerikanac otvorio dušu: Morao sam, pričao sam sa Trinkijerijem...
Mondo 07.10.2021
Kori Volden je pričao o raznim temama, a glavna je bila promena kluba u Srbiji i prelazak u Zvezdu iz Partizana. Kori Volden je pričao o raznim temama, a glavna je bila promena kluba u Srbiji i prelazak u Zvezdu iz Partizana. Uzburkao je Kori Volden… »
Volden progovorio o prelasku iz Partizana u Zvezdu: "Ne bih ponovio!"
Sportske.net 07.10.2021
Košarkaš minhenskog Bajerna Kori Volden govorio je u intervjuu za nemački "Abendzeitung" o svojoj aktuelnoj karijeri, te potezima iz prošlosti. Stigao je Volden u Minhen, sredina mu jeste nepoznata, ali pojedini akteri Bajerna nisu. Radio je sa… »
Kori Volden: Znao sam šta me čeka prelaskom iz Partizana u Zvezdu
Mozzart sport 07.10.2021
"Reakcije navijača ponekad su bile oštre. Na terenu sam sve više osvajao simpatije pristalica Zvezde. Razumem velike emocije. Možda je malo pomoglo i to što u dvorani nije bilo gledalaca zbog kovida. Dobio sam mnogo loših komentara na društvenim… »
Volden iskreno o prelasku iz Partizana u zvezdu: Znao sam šta me čeka, ali želeo sam da igram Evroligu
Večernje novosti 07.10.2021
Foto; ABA liga Sjajni bek će ove sezone ponovo igrati zajedno sa Ognjenom Jaramazom, sa kojim je branio boje Partizana. - Zaista sam srećan što smo sada ovde zajedno. Bili smo prilično dobar bekovski par u Partizanu pre dve sezone i odlično smo se… »
Vesti dana »
U kafani upoznala bračni par koji joj je platio prvi album: Jovana progovorila o novcu, jednu čokoladu jelo njih osmoro
Mondo pre 2 satajoš 65 povezanih
Tramp: Mask i Ramasvami na čelu Ministarstva za efikasnost vlade, voditelj Foks njuz ministar odbrane
RTS pre 2 minutajoš 32 povezane
Tabaković očekuje sniženje neopravdano podignutih cena: Ne bih volela da se trgovci inate sa Vladom i prazne rafove
Euronews pre 26 minutajoš 25 povezanih