Повезане вести
Волден о селидби из Партизана У звезду: „Морао сам да деактивирам друштвене мреже због негативних коментара“!
Хот спорт 07.10.2021
Амерички кошаркаш Кори Волден присетио се преласка из Партизана у Црвену звезду. Лета 2020. године Волден је узбуркао кошаркашку Србију када је из црно-белог табора прешао у највећег ривала. Садашњи кошаркаш Бајерна добијао је… »
Из Партизана прешао у звезду - и данас га вређају! Американац отворио душу: Морао сам, причао сам са Тринкијеријем...
Мондо 07.10.2021
Кори Волден је причао о разним темама, а главна је била промена клуба у Србији и прелазак у Звезду из Партизана. Кори Волден је причао о разним темама, а главна је била промена клуба у Србији и прелазак у Звезду из Партизана… »
Волден проговорио о преласку из Партизана у Звезду: "Не бих поновио!"
Спортске.нет 07.10.2021
Кошаркаш минхенског Бајерна Кори Волден говорио је у интервјуу за немачки "Абендзеитунг" о својој актуелној каријери, те потезима из прошлости. Стигао је Волден у Минхен, средина му јесте непозната, али поједини актери Бајерна… »
Кори Волден: Знао сам шта ме чека преласком из Партизана у Звезду
Моззарт спорт 07.10.2021
"Реакције навијача понекад су биле оштре. На терену сам све више освајао симпатије присталица Звезде. Разумем велике емоције. Можда је мало помогло и то што у дворани није било гледалаца због ковида. Добио сам много лоших… »
Волден искрено о преласку из Партизана у звезду: Знао сам шта ме чека, али желео сам да играм Евролигу
Вечерње новости 07.10.2021
Фото; АБА лига Сјајни бек ће ове сезоне поново играти заједно са Огњеном Јарамазом, са којим је бранио боје Партизана. - Заиста сам срећан што смо сада овде заједно. Били смо прилично добар бековски пар у Партизану пре две… »
Вести дана »
"Проширење је геостратешки императив" Огласили се Урсула фон дер Лајен и Антонио Кошта након састанка с Вучићем: "Поздравили смо кораке Србије да диверзификује своје енергетске изворе"
Блиц пре 14 минутајош 6 повезаних