Povezane vesti
Volden o selidbi iz Partizana U zvezdu: „Morao sam da deaktiviram društvene mreže zbog negativnih komentara“!
Hot sport 07.10.2021
Američki košarkaš Kori Volden prisetio se prelaska iz Partizana u Crvenu zvezdu. Leta 2020. godine Volden je uzburkao košarkašku Srbiju kada je iz crno-belog tabora prešao u najvećeg rivala. Sadašnji košarkaš Bajerna dobijao je preteće poruke… »
Iz Partizana prešao u zvezdu - i danas ga vređaju! Amerikanac otvorio dušu: Morao sam, pričao sam sa Trinkijerijem...
Mondo 07.10.2021
Kori Volden je pričao o raznim temama, a glavna je bila promena kluba u Srbiji i prelazak u Zvezdu iz Partizana. Kori Volden je pričao o raznim temama, a glavna je bila promena kluba u Srbiji i prelazak u Zvezdu iz Partizana. Uzburkao je Kori Volden… »
Volden progovorio o prelasku iz Partizana u Zvezdu: "Ne bih ponovio!"
Sportske.net 07.10.2021
Košarkaš minhenskog Bajerna Kori Volden govorio je u intervjuu za nemački "Abendzeitung" o svojoj aktuelnoj karijeri, te potezima iz prošlosti. Stigao je Volden u Minhen, sredina mu jeste nepoznata, ali pojedini akteri Bajerna nisu. Radio je sa… »
Kori Volden: Znao sam šta me čeka prelaskom iz Partizana u Zvezdu
Mozzart sport 07.10.2021
"Reakcije navijača ponekad su bile oštre. Na terenu sam sve više osvajao simpatije pristalica Zvezde. Razumem velike emocije. Možda je malo pomoglo i to što u dvorani nije bilo gledalaca zbog kovida. Dobio sam mnogo loših komentara na društvenim… »
Volden iskreno o prelasku iz Partizana u zvezdu: Znao sam šta me čeka, ali želeo sam da igram Evroligu
Večernje novosti 07.10.2021
Foto; ABA liga Sjajni bek će ove sezone ponovo igrati zajedno sa Ognjenom Jaramazom, sa kojim je branio boje Partizana. - Zaista sam srećan što smo sada ovde zajedno. Bili smo prilično dobar bekovski par u Partizanu pre dve sezone i odlično smo se… »
Vesti dana »
SAD uvele sankcije NIS-u, konkretne odluke poslate državnom rukovodstvu Srbije
RTS pre 58 minutajoš 87 povezanih
Studenti na sat vremena blokirali Mostarsku petlju i Gazelu u oba smera; petnaest minuta tišine u više gradova za nastradale u Novom Sadu
RTS pre 58 minutajoš 65 povezanih
Ministarka pravde: Neprimereni pritisci grupa studenata na rad javnog tužilaštva
Beta pre 29 minutajoš 19 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 11 satijoš 8 povezanih
U požaru u Los Anđelesu 10 poginulih, zbog pljačke uhapšeno 20 osoba
N1 Info pre 1 satjoš 44 povezane