Povezane vesti
Bizarnije od ovoga ne može! Čovek jede živo meso 3 godine i tvrdi da je zdrav kao dren, ali doktor kaže da se igra sa zdravljem…
Kurir 07.10.2021
Nakon što je istražio zdravstvene prednosti sirovog mesa, Veston Rou je u potpunosti prešao na sirovu ishranu. Kaže kako mu je ova ishrana puno pomogla u podizanju energije. Već tri godine redovno jede hranu poput sirove govedine, sirove jetre, sirove… »
Ona ima 21, on 54 i zajedno su 3 godine: Misle da sam sa njim samo zbog para, zovu me sponzorušom jer mi kupuje sve što…
Kurir 07.10.2021
Možda zvuči kao kliše, ali da, godine su samo broj, a to dokazuje i ova Amerikanka koja je svoju slavu stekla deleći video zapise sa svojim 33 godine starijim dečkom. View this post on Instagram A post shared by Nicole Downs 🧚🏻 (@nicoledownns) Nikol… »
Vesti dana »

Reakcije na Vučićev poziv studentima: "Hapsiš i biješ, a kad vidiš da te se ne plaše glumiš mirotvorca"
Radio 021 pre 48 minutajoš 77 povezanih

Najnovije oglašavanje RHMZ: Evo šta nas čeka u naredna dva sata
Telegraf pre 53 minutajoš 68 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 57 povezanih

Ozbiljan peh: Rival Srbije bez svog najboljeg igrača na Evrobasketu! Ahile polonara našao novi klub: Italijanski velikan potpisao igrača koji se bori sa leukemijom!
Hot sport pre 18 minutajoš 44 povezane

Pomera se granica crvene i plave zone potrošnje, skuplji prenos i distribucija
B92 pre 38 minutajoš 22 povezane