Povezane vesti
Poezija, film, pozorište i omaž pesniku Milutinu Petroviću
Danas 08.10.2021
– Osnovne ideje i poruke festivala sadržane su u nazivu „Trgni se! Poezija!“. To je poziv svima da obrate pažnju na postojanje poezije kao važne i suštinske umetnosti, posebno kada je reč o umetnosti govora – to za Danas kaže Dejan Matić… »
"Trgni se! Poezija!" Otvoren 15. Beogradski festival poezije i knjige: Omaž pesniku Milutinu Petroviću
Blic 08.10.2021
Petnaesto izdanje Beogradskog festivala poezije i knjige "Trgni se! Poezija!" otvoreno je večeras u Narodnoj biblioteci Srbije pod sloganom Srce moje, neko kuca i trajaće do 10. oktobra. Ovogodišnje izdanje manifestacije svojevrsni je omaž pesniku… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama dočekujemo sa 17 femicida od početka godine
Beta pre 3 satajoš 32 povezane
VIDEO Tepić: Polila sam ih crvenom tečnošću kada je Đukanović počeo da pesniči moje kolege
Radio 021 pre 36 minutajoš 152 povezane
Opozicija u Novom Sadu traži suspenziju policajaca za koje tvrde da su pretukli jednog od uhapšenih na protestu
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih
Unija SPRS: Nastavlja se cirkularni štrajk, nema obustave rada u svim školama istovremeno
N1 Info pre 48 minutajoš 26 povezanih