Povezane vesti
Indija otvara vrata stranim turistima od 15. oktobra
Slobodna Evropa 08.10.2021
Indija će otvoriti vrata stranim turistima od 15. oktobra posle više od godinu dana zatvorenosti zbog pandemije COVID-a 19, objavila ja Vlada u četvrtak uveče, 7. oktobra. Ministarstvo unutrašnjih poslova Indije saopštilo je da je posle razmatranja… »
Nova 08.10.2021
Indija će otvoriti vrata stranim turistima od 15. oktobra posle više od godinu dana zatvorenosti zbog pandemije kovida-19, objavila ja sinoć vlada. Ministarstvo unutrašnjih poslova Indije saopštilo je da je posle razmatranja raznih informacija odlučilo… »
Danas 08.10.2021
Indija će otvoriti vrata stranim turistima od 15. oktobra posle više od godinu dana zatvorenosti zbog pandemije kovida-19, objavila ja sinoć vlada. Ministarstvo unutrašnjih poslova Indije saopštilo je da je posle razmatranja raznih informacija odlučilo… »
N1 Info 08.10.2021
Indija će otvoriti vrata stranim turistima od 15. oktobra, posle više od godinu dana zatvorenosti zbog pandemije kovida-19, objavila je vlada. Ministarstvo unutrašnjih poslova Indije saopštilo je da je posle razmatranja raznih informacija odlučilo da… »
Vesti dana »
MUP: Pretakanje amonijaka nakon curenja u Guči uspešno izvršeno, sedam osoba evakuisano
Euronews pre 16 minutajoš 33 povezane
U 9 ujutru subjektivni osećaj već 35 stepeni! Rhmz izdao najviši stepen upozorenja zbog vrućina, u ovim grdovima je najgore, a od sutra još veći pakao: "Veoma opasna vremenska situacija"
Blic pre 6 minutajoš 23 povezane
Vučić danas na prikazu novih sredstava Vojske Srbije u Batajnici i na Pasuljanskim livadama
Blic pre 21 minutajoš 19 povezanih
Sudbina se poigrala sa komšijama - paklen put u nokaut fazi za Hrvatsku, Bosna i Hercegovina sanja čudo
RTS pre 41 minutajoš 50 povezanih
Raspored Mundijala (18.dan): Počinje eliminaciona faza Svetskog prvenstva
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih