Povezane vesti
Indija otvara vrata stranim turistima od 15. oktobra
Slobodna Evropa 08.10.2021
Indija će otvoriti vrata stranim turistima od 15. oktobra posle više od godinu dana zatvorenosti zbog pandemije COVID-a 19, objavila ja Vlada u četvrtak uveče, 7. oktobra. Ministarstvo unutrašnjih poslova Indije saopštilo je da je posle razmatranja… »
Nova 08.10.2021
Indija će otvoriti vrata stranim turistima od 15. oktobra posle više od godinu dana zatvorenosti zbog pandemije kovida-19, objavila ja sinoć vlada. Ministarstvo unutrašnjih poslova Indije saopštilo je da je posle razmatranja raznih informacija odlučilo… »
Danas 08.10.2021
Indija će otvoriti vrata stranim turistima od 15. oktobra posle više od godinu dana zatvorenosti zbog pandemije kovida-19, objavila ja sinoć vlada. Ministarstvo unutrašnjih poslova Indije saopštilo je da je posle razmatranja raznih informacija odlučilo… »
N1 Info 08.10.2021
Indija će otvoriti vrata stranim turistima od 15. oktobra, posle više od godinu dana zatvorenosti zbog pandemije kovida-19, objavila je vlada. Ministarstvo unutrašnjih poslova Indije saopštilo je da je posle razmatranja raznih informacija odlučilo da… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 0 minutajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro