Povezane vesti
Haos u "Zadruzi 5" zbog prostitucije: Mima gađala flašama, bacala šta je stigla, produkcija donela odluku o kazni
Blic 08.10.2021
Milena Mima Šarac sinoć je u "Zadruzi 5" gađala Stefana Mihića flašama, a onda ju je Veliki šef udario po džepu. Stefan Mihić je, naime, sinoć tokom "Igre istine" optužio Mimu da se bavi prostitucijom. - Svi znaju da su Mima Šarac i Sanja Grujić… »
Mima doživela pomračenje, gađala Mihića čime je stigla! Zadrugari skočili na nju, obezbeđenje uletelo, a Veliki šef odmah…
Kurir 08.10.2021
Milena Mima Šarac doživela je pomračenje, gađala je Stefana Mihića flašama, a onda ju je Veliki šef udario po džepu. - Čuo sam danas, postoji taj jedan čovek Nemanja Danilović. Tvrdi da je imao odnose sa nekima od ukućana. Hoću da pitam Sanju, ja znam… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 7 satijoš 4 povezane

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Radnički Kragujevac u 3. kolu Superlige Srbije
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu
Radio 021 pre 20 minutajoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 7 satijoš 2 povezane