Povezane vesti
Jovana (20) koja je nosila blizance i umrla od korone sahranjena u belom sanduku: Tuga, svi su nemo gledali krst i njenu sliku
Kurir 08.10.2021
Mladu devojku na večni počinak ispratili su je roditelji, verenik, rodbina i prijatelji. Jovana Petrović (20), trudnica koja je preminula u utorak od posledica koronavirusa, sahranjena je danas u kapeli na Istočnom groblju u Knjaževcu. Na večni… »
Preminula trudnica iz Knjaževca nije poslušala upozorenje! Jovana izgubila bitku sa kovidom, a doktor otkrio najveći problem
Kurir 08.10.2021
Dvadesetogodišnja trudnica Jovana Petrović iz Knjaževca preminula je u utorak u četvrtom mesecu blizanačke trudnoće od posledica koronavirusa. Trudnica je tri dana ranije primljena u Kliničkom centru Niš i od tada je bila pod neprekidnim nadzorom… »
Verenik umrle trudnice i dalje tvrdi da korona ne: Postoji?! Ovo je dosad najcrnja posledica užasne antivakcinaške kampanje!
Blic 08.10.2021
- Jovana je najpre bila negativna i zavedeno je bilo da ima bronhitis. Tek drugi test je pokazao da je pozitivna. Ne kažem da virus ne postoji, ali da tek tako i tako brzo ljudi umiru od njega nije mi baš jasno. Ovo su reči Miloša Mitića (22)… »
Moje čedo i njena čeda, sve je izgubljeno: Knjaževac ispraća preminulu trudnicu
Nova 08.10.2021
Roditelji Jovane Petrović iz Knjaževca, koja je u četvrtom mesecu blizanačke trudnoće preminula od posledica zaraze korionavirusom, očajni su što umesto svadbe spremaju sahranu za svoju jedinicu. "Za koga ja sada da živim? Šta je meni sada… »
Čekali unuke, a dočekali da sahrane ćerku Neutešni roditelji: Za koga sada da živimo kad više nema naše Jovane
Večernje novosti 08.10.2021
ŽALOST Roditelji Bojan i Ana, Foto D. Alihodžić Nema reči utehe za majku Anu i oca Bojana koji danas na večni počinak ispraćaju ćerku jedinicu. Verenik Miloš Mitić (22) ne može da se pomiri da je njegova budućnost sa Jovanom pokopana u belom… »
Sve počinje: Bezazleno... Kako korona korak po korak oduzima život trudnice: Većina kroz bolest prođe bez posledica, a ovi…
Blic 08.10.2021
Stravična smrt trudnice iz Knjaževca koja je preminula od posledica korone dok je nosila blizance u Kliničkom centru u Nišu samo je jedna u nizu smrti koje se sve češće dešavaju u populaci za koju smo do nedavno mislili da je potpuno bezbedna… »
Vesti dana »

Ruski vojnici napali ukrajinske trupe u Kursku gde su pristigli kroz trasu gasovoda
Danas pre 2 satajoš 25 povezanih

Plenum Građevinskog fakulteta saopštio da prvi zahtev studenata nije ispunjen
Insajder pre 27 minutajoš 23 povezane

Pripadnici MUP priveli muškarca koji je vređao članove SNS na štandu kod Bajlonijeve pijace
Blic pre 45 minutajoš 19 povezanih