Повезане вести

Волтерс: Тенис ми је помогао на менталном плану, поправио сам брзину и рад ногу

Волтерс: Тенис ми је помогао на менталном плану, поправио сам брзину и рад ногу

Моззарт спорт 08.10.2021
Амерички плејмејкер поред кошарке заљубљеник у бели спорт. Победу Црвене звезде у Тел Авиву (75:63) између осталог обележила је и феноменална партија Нејта Волтерса. Амерички плејмејкер је са 17 поена, уз Николу Калинића (19… »
Тако се наместило: Лесор дебитовао за Макаби, и то против Звезде – ‘Они су се питали, навијачи нису заслужили да гледају…

Тако се наместило: Лесор дебитовао за Макаби, и то против Звезде – ‘Они су се питали, навијачи нису заслужили да гледају…

Хот спорт 08.10.2021
Кошаркаши Црвене звезде остварили су синоћ прву победу у новој сезони Евролиге, након што су савладали Макаби у Тел Авиву резултатом 75:63 (20:10, 15:17, 19:10, 26:21). Најефикаснији код црвено белих био је фантастични Никола… »
„Тренирао сам тенис, много волим Ђоковића, ваљда ће доћи на Звездин меч“

„Тренирао сам тенис, много волим Ђоковића, ваљда ће доћи на Звездин меч“

Н1 Инфо 08.10.2021
Кошаркаши Црвене звезде у четвртак увече остварили су велику победу у другом колу Евролиге пошто су били бољи од израелског Макабија. Један од играча који се истакао у тиму Дејана Радоњића је и Нејт Волтерс, који је у прошлости… »
Срушио "понос Израела", па би да упозна понос Србије! Херој велике победе црвено-белих у Евролиги: Знам да воли Звезду!

Срушио "понос Израела", па би да упозна понос Србије! Херој велике победе црвено-белих у Евролиги: Знам да воли Звезду!

Спортал блиц 08.10.2021
Плејмерјкер Црвене звезде, , одиграо је синоћ маестралну партију у победи над Макабијем. Према оцени Дејана Радоњића, . Волтерс је меч завршио са 17 поена, а треба истаћи да је погодио кључне тројке, којима је Звезда сломила… »
Звездин Американац позвао Новака на меч: Велики сам фан, волео бих да те видим

Звездин Американац позвао Новака на меч: Велики сам фан, волео бих да те видим

Нова 08.10.2021
Нејт Волтерс био је актер велике победе Црвене звезде у Евролиги над Макабијем, а на дан утакмице, објављен је његов позив Новаку Ђоковићу. Звезда је победила са 75:63, Волтерс је томе допринео са 17 поена, четири асистенције и… »
Радоњић: Волтерс никад боље

Радоњић: Волтерс никад боље

Данас 07.10.2021
Не хвали своје изабранике Дејан Радоњић тако често, али је ноћас једноставно морао и то урадио са слашћу. Кошаркаши црвене звезде одиграли су доминантно и кошаркашки изврсно у Тел Авиву остваривши против Макабија прву… »

Вести дана »