Повезане вести
Музика и жене: Адел каже да ће њен нови албум објаснити сину зашто се развела од његовог оца
BBC News 08.10.2021
Први интервју поп звезде после пет година, уочи објављивања новог албума. Британска певачица Адел каже да је снимила нови албум како би помогла деветогодишњем сину да разуме зашто су се она и његов отац развели. „Желела сам… »
Адел: Нови албум ће помоћи мом сину да схвати зашто сам се развела
Н1 Инфо 08.10.2021
Британска певачица Адел је изјавила да је снимила нови албум како би свом деветогодишњем сину помогла да разуме зашто су се она и његов отац развели. „Желела сам да му помогнем кроз овај албум да, када буде у двадесетим и… »
Велика исповест Адел: Развела сам се јер сам била очајна у браку
Нова 08.10.2021
Британска мегазвезда Адел уписала се у историју као једина жена која у истом месецу дели две насловнице Вог магазина - британску и америчку. У ексклузивном интервјуу за овај часопис, првом који је дала током последњих пет… »
Адел се претворила у секс бомбу – певачица непрепознатљива на насловници Вога
Нова 08.10.2021
Британска мегазвезда Адел уписала се у историју као једина жена која у истом месецу дели две насловнице Вог магазина - британску и америчку. У ексклузивном интервјуу за овај часопис, првом који је дала током последњих пет… »
Адел била зависна од алкохола: Плашила сам се да не умрем као Ејми Вајнхаус
Нова 08.10.2021
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана