Povezane vesti
Muzika i žene: Adel kaže da će njen novi album objasniti sinu zašto se razvela od njegovog oca
BBC News 08.10.2021
Prvi intervju pop zvezde posle pet godina, uoči objavljivanja novog albuma. Britanska pevačica Adel kaže da je snimila novi album kako bi pomogla devetogodišnjem sinu da razume zašto su se ona i njegov otac razveli. „Želela sam da mu kroz pesme… »
Adel: Novi album će pomoći mom sinu da shvati zašto sam se razvela
N1 Info 08.10.2021
Britanska pevačica Adel je izjavila da je snimila novi album kako bi svom devetogodišnjem sinu pomogla da razume zašto su se ona i njegov otac razveli. „Želela sam da mu pomognem kroz ovaj album da, kada bude u dvadesetim i tridesetim godinama… »
Velika ispovest Adel: Razvela sam se jer sam bila očajna u braku
Nova 08.10.2021
Britanska megazvezda Adel upisala se u istoriju kao jedina žena koja u istom mesecu deli dve naslovnice Vog magazina - britansku i američku. U ekskluzivnom intervjuu za ovaj časopis, prvom koji je dala tokom poslednjih pet godina, pevačica je… »
Adel se pretvorila u seks bombu – pevačica neprepoznatljiva na naslovnici Voga
Nova 08.10.2021
Britanska megazvezda Adel upisala se u istoriju kao jedina žena koja u istom mesecu deli dve naslovnice Vog magazina - britansku i američku. U ekskluzivnom intervjuu za ovaj časopis, prvom koji je dala tokom poslednjih pet godina, pevačica je… »
Adel bila zavisna od alkohola: Plašila sam se da ne umrem kao Ejmi Vajnhaus
Nova 08.10.2021
Vesti dana »
Izrael i Benjamin Netanjahu: Od komandosa do „kralja Bibija" i optužbi za ratne zločine
BBC News pre 56 minutajoš 43 povezane
Jak olujni vetar već pravi haos po Srbiji: Čovek umalo stradao u kolima, nije ni sanjao da će ovo doživeti! Poznato selo ostalo bez struje! (video)
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Dačić: Čestitam svim pripadnicima MUP-a na uspešnoj potrazi za Balijagićem
IndeksOnline pre 31 minutajoš 13 povezanih