Povezane vesti

"Iz kuće sam iznela ono što sam ja i unela": Marina Gagić nakon drame u Brestaču: "Sve su to moji roditelji priuštili"

"Iz kuće sam iznela ono što sam ja i unela": Marina Gagić nakon drame u Brestaču: "Sve su to moji roditelji priuštili"

Blic 08.10.2021
Nakon što je Marina Gagić tužila Darka Lazića za alimentaciju, pa potražuje da plaća 500 evra mesečno, pevač je izneo optužbe na račun bivše partnerke. Sada se i Marina ponovo oglasila, te odgovorila na Lazićeve optužbe. Naime, kako je… »
Haos u brestaču! Darko daje 500 evra bivšoj, pa je optužio: "Marina je odnela sve što je htela iz kuće" - Gagićeva iznela…

Haos u brestaču! Darko daje 500 evra bivšoj, pa je optužio: "Marina je odnela sve što je htela iz kuće" - Gagićeva iznela…

Blic 08.10.2021
Marina Gagić tužila je folkera Darka Lazića, jer navodno nije mogla van suda da se dogovori sa njim o starateljstvu nad sinom Aleksejem. A prvo ročište se očekuje za mesec dana, prenose domaći mediji. Nakon njenih reči, oglasio se i pevač, pa… »
Drama kod Lazića! Darko odbrusio bivšoj: Marina o punom starateljstvu može da sanja! Potvrdio i da joj daje 500€

Drama kod Lazića! Darko odbrusio bivšoj: Marina o punom starateljstvu može da sanja! Potvrdio i da joj daje 500€

Mondo 08.10.2021
Darko Lazić se oglasio nakon optužbi bivše verenice Marine Gagić. Darko Lazić se oglasio nakon optužbi bivše verenice Marine Gagić. Marina Gagić tužila je Darka Lazića, a bivši verenici će se naći na ročištu za manje od mesec dana gde će… »

Vesti dana »