Povezane vesti
‘U Beogradu mi se najviše sviđaju žene’: Dioni odgovarao na zanimljiva pitanja, otkrio koji igrač najgore parkira a evo…
Hot sport 08.10.2021
Zvezdin napadač je odgovarao na veoma zanimljiva pitanja. Sjajni golgeter Luis Dioni gostovao je u jednoj emisiji na Zvezda TV gde je govorio o dosadašnjem boravku u Ljutice Bogdana. Njemu su postavljana kratka pitanja, a on je pokušao da kratko i… »
Zvezdin Francuz Dioni: U Beogradu mi se najviše sviđaju žene!
Sportski žurnal 08.10.2021
Loa Dioni je odgovorima na zanimljiva pitanja, u šetnji od gola do gola travom Marakane, nasmejao zvezdaše i pokazao da mu uprkos slabijem golgeterskom učinku odgovara život u Beogradu. Sve je to i najava da bi mogao da se popravi na terenu u nastavku… »
Vesti dana »

Nema tragova upotrebe zvučnog topa na protestu: Dačić tvrdi da ima ključni dokaz
Danas pre 17 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 47 minutajoš 2 povezane

Poginuli bračni par i još jedna osoba: Detalji stravičnog sudara kod Melenaca: Dva automobila potpuno izgorela, traktor smrskan, oglasio se i MUP (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 47 minutajoš 2 povezane