Povezane vesti

Radnici "Krušika" bez zdravstvenog osiguranja, mole državu za pomoć

Radnici "Krušika" bez zdravstvenog osiguranja, mole državu za pomoć

RTS 08.10.2021
Zbog teške materijalne situacije "Krušik" nije u mogućnosti da izmiruje redovne obaveze, prvenstveno prema Fondu zdravstvenog osiguranja, pa se radnicima mesecima ne overavaju zdravstvene knjižice. Na taj problem ukazali su predstavnici četiri… »
Sindikati: Bez pomoći države Krušik nije u stanju da sam servisira svoje obaveze

Sindikati: Bez pomoći države Krušik nije u stanju da sam servisira svoje obaveze

Danas 08.10.2021
Predstavnici reprezentativnih sindikata Holding kompanije (HK) Krušik Valjevo ocenili su danas da bez pomoći države Krušik nije u stanju da sam servisira svoje obaveze prema radnicima i dobavljačima. Na konferenciji za novinare, ispred kapije te… »
Sindikati „Krušika“: Od aprila radnici nemaju overene zdravstvene knjižice

Nova 08.10.2021
Zbog smanjenog obima proizvodnje i teške materijalne situacije valjevski "Krušik" nije u mogućnosti da sve svoje obaveze servisira prema dobavljačima i fondovima. Tim povodom, četiri sindikata "Krušika" održala su ispred glavne kapije fabrike… »

N1 Info 08.10.2021
Zbog smanjenog obima proizvodnje i teške materijalne situacije valjevski "Krušik" nije u mogućnosti da sve svoje obaveze servisira prema dobavljačima i fondovima. Tim povodom, četiri sindikata "Krušika" održala su ispred glavne kapije fabrike… »

Vesti dana »

Trump posle sporazuma o Gazi: 'Počinje nova era mira na Bliskom istoku'

Trump posle sporazuma o Gazi: 'Počinje nova era mira na Bliskom istoku'

Bloomberg Adria pre 28 minutajoš 33 povezane
JZO u Petoj beogradskoj gimnaziji

JZO u Petoj beogradskoj gimnaziji

Danas pre 29 minutajoš 19 povezanih
Po modelu iz Istanbula

Po modelu iz Istanbula

Politika pre 13 minutajoš 31 povezana
Danas je ženski praznik

Danas je ženski praznik