Povezane vesti

"Nemam tetoviran grb Zvezde, ona je proverila!" Fudbaler Partizana se "slomio" u studiju, podelio tešku životnu priču koja…

"Nemam tetoviran grb Zvezde, ona je proverila!" Fudbaler Partizana se "slomio" u studiju, podelio tešku životnu priču koja…

Sportal blic 08.10.2021
Golman , , gvorio je pred televizijskim kamerama o trnovitom životnom putu koji je prošao, a koje bi mnoge slomio u startu. Kako je otkrio gostujući u emisiji “Šok tok” na televiziji “Prva”, Stevanović je ostao bez oca u ratu u Bosni i… »
Ostao sam bez oca sa 42 dana, morao sam da se borim: Heroj Partizana otvorio dušu - Preživeo sam mnoge nepravde!

Ostao sam bez oca sa 42 dana, morao sam da se borim: Heroj Partizana otvorio dušu - Preživeo sam mnoge nepravde!

Mondo 08.10.2021
Nemanja Stevanović je teško zaradio svoje mesto u fudbalu, a potom i u Partizanu. Nemanja Stevanović je teško zaradio svoje mesto u fudbalu, a potom i u Partizanu. Nemanja Stevanović je već dugo tihi heroj Partizana, golman koji strpljivo čeka… »
Emotivna ispovest golmana Partizana: Stevanović je ostao bez oca kad je bio beba, konačno je otkrio da li ima istetoviran grb…

Emotivna ispovest golmana Partizana: Stevanović je ostao bez oca kad je bio beba, konačno je otkrio da li ima istetoviran grb…

Hot sport 08.10.2021
Čuvar mreže crno-belih Nemanja Stevanović potpuno se ‘slomio’ pre televizijskim kamerama. Golman Partizana Nemanja Stevanović gostovao je u emisiji ‘Šok-tok’ na televiziji Prva gde je govorio o svojoj karirjeri, samim počecima kao i o onim… »
Teška životna priča prvotimca partizana: Otac mu je poginuo u ratu, navijači ga napadali da ima istetoviran grb Zvezde...

Teška životna priča prvotimca partizana: Otac mu je poginuo u ratu, navijači ga napadali da ima istetoviran grb Zvezde...

Večernje novosti 08.10.2021
FOTO: M. Vukadinović Jedan od Partizanovih heroja u kvalifikacijama za Ligu konferencija ove sezone prošao je trnovit put do uspeha. On je iz Zvornika, ali je rođen u Loznici 8. maja 1992. jer je buktao rat u Bosni i Hercegovini. - Ostao sam bez oca… »

Vesti dana »