Повезане вести
"Немам тетовиран грб Звезде, она је проверила!" Фудбалер Партизана се "сломио" у студију, поделио тешку животну причу која ће…
Спортал блиц 08.10.2021
Голман , , гворио је пред телевизијским камерама о трновитом животном путу који је прошао, а које би многе сломио у старту. Како је открио гостујући у емисији “Шок ток” на телевизији “Прва”, Стевановић је остао без оца у рату у… »
Остао сам без оца са 42 дана, морао сам да се борим: Херој Партизана отворио душу - Преживео сам многе неправде!
Мондо 08.10.2021
Немања Стевановић је тешко зарадио своје место у фудбалу, а потом и у Партизану. Немања Стевановић је тешко зарадио своје место у фудбалу, а потом и у Партизану. Немања Стевановић је већ дуго тихи херој Партизана, голман који… »
Емотивна исповест голмана Партизана: Стевановић је остао без оца кад је био беба, коначно је открио да ли има истетовиран грб…
Хот спорт 08.10.2021
Чувар мреже црно-белих Немања Стевановић потпуно се ‘сломио’ пре телевизијским камерама. Голман Партизана Немања Стевановић гостовао је у емисији ‘Шок-ток’ на телевизији Прва где је говорио о својој карирјери, самим почецима… »
Тешка животна прича првотимца партизана: Отац му је погинуо у рату, навијачи га нападали да има истетовиран грб Звезде...
Вечерње новости 08.10.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Један од Партизанових хероја у квалификацијама за Лигу конференција ове сезоне прошао је трновит пут до успеха. Он је из Зворника, али је рођен у Лозници 8. маја 1992. јер је буктао рат у Босни и Херцеговини… »
Вести дана »
Атрактивна навијачица гледа Ђоковића и све је оставила без текста: "Муж чува децу, овде сам због Новака..."
Телеграф пре 40 минутајош 35 повезаних
Очекује нас велика промена времена, стиже и ветар орканске јачине: Прогноза РХМЗ-а за наредне дане
Мондо пре 20 минутајош 22 повезане
„Све за Партизан“: Борис Тадић се огласио после тријумфа црно-белих
Данас пре 31 минутајош 23 повезане