Povezane vesti
"Nemam tetoviran grb Zvezde, ona je proverila!" Fudbaler Partizana se "slomio" u studiju, podelio tešku životnu priču koja će…
Sportal blic 08.10.2021
Golman , , gvorio je pred televizijskim kamerama o trnovitom životnom putu koji je prošao, a koje bi mnoge slomio u startu. Kako je otkrio gostujući u emisiji “Šok tok” na televiziji “Prva”, Stevanović je ostao bez oca u ratu u Bosni i Hercgovini 1992… »
Ostao sam bez oca sa 42 dana, morao sam da se borim: Heroj Partizana otvorio dušu - Preživeo sam mnoge nepravde!
Mondo 08.10.2021
Nemanja Stevanović je teško zaradio svoje mesto u fudbalu, a potom i u Partizanu. Nemanja Stevanović je teško zaradio svoje mesto u fudbalu, a potom i u Partizanu. Nemanja Stevanović je već dugo tihi heroj Partizana, golman koji strpljivo čeka svoju… »
Emotivna ispovest golmana Partizana: Stevanović je ostao bez oca kad je bio beba, konačno je otkrio da li ima istetoviran grb…
Hot sport 08.10.2021
Čuvar mreže crno-belih Nemanja Stevanović potpuno se ‘slomio’ pre televizijskim kamerama. Golman Partizana Nemanja Stevanović gostovao je u emisiji ‘Šok-tok’ na televiziji Prva gde je govorio o svojoj karirjeri, samim počecima kao i o onim lošim stvarima… »
Teška životna priča prvotimca partizana: Otac mu je poginuo u ratu, navijači ga napadali da ima istetoviran grb Zvezde...
Večernje novosti 08.10.2021
FOTO: M. Vukadinović Jedan od Partizanovih heroja u kvalifikacijama za Ligu konferencija ove sezone prošao je trnovit put do uspeha. On je iz Zvornika, ali je rođen u Loznici 8. maja 1992. jer je buktao rat u Bosni i Hercegovini. - Ostao sam bez oca kada… »
Vesti dana »
Završni ispit protekao bez problema, bez primedbi na regularnost – tvrdi ministar prosvete
In medija pre 1 satjoš 53 povezane
Iran pokrenuo brodove, koriste Trampov šou na samitu G7! Pokušaće da probiju blokadu luka, misle da ih američka vojska tamo više ne čeka (foto, video)
Kurir pre 24 minutajoš 29 povezanih
Cena nafte u padu drugi dan zaredom: Sporazum SAD i Irana umirio tržišta
Mondo pre 23 minutajoš 49 povezanih
Komlen Nikolić: I dalje nema zvaničnog mišljenja Venecijanske komisije o izmenama Mrdićevih zakona
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane