Povezane vesti
Uživao sam kad me mrze
Danas 08.10.2021
Direktan i nedvosmislen u razgovoru sa svojim, ali i protivničkim igračima, tako i kada razgovara sa medijima, doduše ne tako često. Tokom reprezentativne pauze, Siniša Mihajlović, trener bolonje, pojavio se na Festivalu sporta u Trentu na kome je pričao… »
Miha – super izjave: Nema danas štopera kao što smo bili Stam, Kouto i ja... Uživao sam kad me mrze
Mozzart sport 08.10.2021
Trener Bolonje o premijama sa Zvezdom za osvajanje Evrope, ratu u Jugoslaviji, anegdoti iz svlačionice Lacija, borbi sa leukemijom. Posebna ličnost. Bilo gde da se pojavi i štagod da radi, privlači Siniša Mihajlović ogromnu pažnju. Zbog energije, stava i… »
Vesti dana »

Pao plafon u poznatom marektu u Pančevu tokom oluje: Hitna pomoć i vatrogasci odmah stigli na lice mesta (Video)
Mondo pre 1 satjoš 50 povezanih

Nedeljko Todorović: Posle velikih vrućina dolazi nevreme, danas je bila tipična letnja oluja
RTS pre 20 minutajoš 29 povezanih

Srpska sela gutaju požari, najkritičnije u Dubovu gde su reporteri Nova.rs razgovarali sa meštanima: „Branimo kuću, nema ko da gasi. Nema kola, nema vatrogasaca, plašimo se“
Nova pre 1 satjoš 52 povezane

(BLOG) Nova hapšenja u Užicu: Uklonjena blokada u Zemunu, najavljene nove akcije za sredu
N1 Info pre 25 minutajoš 52 povezane

Olujno nevreme u Srbiji: U Beogradu povređeno osam osoba, RHMZ izdao novo upozorenje /video, foto/
Sputnik pre 1 satjoš 57 povezanih