Повезане вести

Био сам са девојкама са естраде, а кулићевој све опраштам: Стефан Михић открио како се осећа због геј афере коју му смештају!…

Био сам са девојкама са естраде, а кулићевој све опраштам: Стефан Михић открио како се осећа због геј афере коју му смештају!…

Курир 08.10.2021
Марко Јањушевић Јањуш и Стефан Карић заузели су своје место, па започели радио-емисију. Њихов следећи саговорници били су Стефан Михић и Иван Радосављевић Бели, који су се такође осврнули на нову аферу која је уздрмала све… »
Станија и Маријана очи у очи: Старлета причала другарици иза леђа, а сад се јавно извинила, па признала оно што јој лежи на…

Станија и Маријана очи у очи: Старлета причала другарици иза леђа, а сад се јавно извинила, па признала оно што јој лежи на…

Курир 08.10.2021
Марко Јањушевић Јањуш и Стефан Карић заузели су своје место, па започели радио-емисију. Након што су Марко Осмакчић и Маријана Зоњић напустили радио, Станија Добројевић је улетела са Маријаном. - С обзиром да је она ушла… »
Далила треба да се води срцем, Дејана ми је жао: Миљана Кулић развезала језик о горућој теми у Белој кући! (видео)

Далила треба да се води срцем, Дејана ми је жао: Миљана Кулић развезала језик о горућој теми у Белој кући! (видео)

Курир 08.10.2021
Марко Јањушевић Јањуш и Стефан Карић заузели су своје место, па започели радио-емисију обраћањем гледаоцима и новом песмом Николе Грујића Грује. Јањуш и Карић су прво угостили Миљану Кулић, која је без длаке на језику… »

Вести дана »