Povezane vesti
Mitrović: Dva gola u reprezentaciji mi posebno znače
Nova 08.10.2021
Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović je uoči nastavka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu i meča koji očekuje Srbiju protiv Luksemburga u subotu od 20.45 govorio o rekordu po broju golova koji je postavio u dresu reprezentacije. „Nisam… »
Komšije, nemojte da se ljutite: Srpski golgeter govorio o svom rekordu, a potom otkrio koji gol nikada neće zaboraviti! (video)…
Hot sport 08.10.2021
Svako se seća tog pogotka. Najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Srbije jeste Aleksandar Mitrović, koji je čak 43 puta tresao protivničke mreže. U razgovoru za sajt FIFA, srpski golgeter ističe da mu to priznanje i te kako godi. – Veoma… »
Mitrović pamti komšije, na koga se ugledao i kako sa Portugalcima?
Sportske.net 08.10.2021
Napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović govorio je za zvanični sajt FIFA o svojim dostignućima u nacionalnom timu, kao i o svojim uzorima, tajnama za uspeh. Mitrović je nedavno uspeo da prestigne Stjepana Bobeka i tako postane najbolji strelac… »
Mitrović: Omiljeni gol u dresu Srbije mi je protiv Hrvatske, mnogo sam ponosan zbog rekorda
Mozzart sport 08.10.2021
„Mislim da smo mogli više na Mundijalu u Rusiji“, kaže Mitrogol za sajt FIFA. Sa 43 gola Aleksandar Mitrović je sada već ubedljivo najbolji strelac u istoriji naše fudbalske reprezentacije. A, daleko je još dan kada će skinuti dres Orlova i mesto u… »
Vesti dana »
Mađarska povukla blokadu za Ukrajinu: EU na korak od odobravanja zajma od 90 milijardi evra
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Vučić: Podižemo fabriku iz pepela, država će obezbediti jeftinije energente i subvencije za opremu
Politika pre 26 minutajoš 23 povezane
Policija pronašla skoro 440 kilograma rezanog duvana u Pirotu: Krivična prijava protiv muškarca zbog milionske štete budžetu FOTO
Nova pre 26 minutajoš 75 povezanih
Kakvo vreme nas čeka za Prvi maj? Čubrilo saopštio prognozu, evo kada se očekuje toplo vreme
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane