Povezane vesti
Mitrović: Dva gola u reprezentaciji mi posebno znače
Nova 08.10.2021
Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović je uoči nastavka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu i meča koji očekuje Srbiju protiv Luksemburga u subotu od 20.45 govorio o rekordu po broju golova koji je postavio u dresu reprezentacije… »
Komšije, nemojte da se ljutite: Srpski golgeter govorio o svom rekordu, a potom otkrio koji gol nikada neće zaboraviti…
Hot sport 08.10.2021
Svako se seća tog pogotka. Najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Srbije jeste Aleksandar Mitrović, koji je čak 43 puta tresao protivničke mreže. U razgovoru za sajt FIFA, srpski golgeter ističe da mu to priznanje i te kako godi. –… »
Mitrović pamti komšije, na koga se ugledao i kako sa Portugalcima?
Sportske.net 08.10.2021
Napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović govorio je za zvanični sajt FIFA o svojim dostignućima u nacionalnom timu, kao i o svojim uzorima, tajnama za uspeh. Mitrović je nedavno uspeo da prestigne Stjepana Bobeka i tako postane najbolji… »
Mitrović: Omiljeni gol u dresu Srbije mi je protiv Hrvatske, mnogo sam ponosan zbog rekorda
Mozzart sport 08.10.2021
„Mislim da smo mogli više na Mundijalu u Rusiji“, kaže Mitrogol za sajt FIFA. Sa 43 gola Aleksandar Mitrović je sada već ubedljivo najbolji strelac u istoriji naše fudbalske reprezentacije. A, daleko je još dan kada će skinuti dres Orlova i… »
Vesti dana »
"Zločinačka naređenja": Hezbolah osudio Trampov predlog o preseljenju Palestinaca iz Gaze
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih
Željko o Arijanu, ali i ''Kinderu'' - Evroliga: ''On je stara škola''
Sportske.net pre 4 satijoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 5 satijoš 1 povezana