Повезане вести
Митровић: Два гола у репрезентацији ми посебно значе
Нова 08.10.2021
Репрезентативац Србије Александар Митровић је уочи наставка квалификација за Светско првенство у фудбалу и меча који очекује Србију против Луксембурга у суботу од 20.45 говорио о рекорду по броју голова који је поставио у дресу… »
Комшије, немојте да се љутите: Српски голгетер говорио о свом рекорду, а потом открио који гол никада неће заборавити! (видео)…
Хот спорт 08.10.2021
Свако се сећа тог поготка. Најбољи стрелац у историји фудбалске репрезентације Србије јесте Александар Митровић, који је чак 43 пута тресао противничке мреже. У разговору за сајт ФИФА, српски голгетер истиче да му то признање и… »
Митровић памти комшије, на кога се угледао и како са Португалцима?
Спортске.нет 08.10.2021
Нападач репрезентације Србије Александар Митровић говорио је за званични сајт ФИФА о својим достигнућима у националном тиму, као и о својим узорима, тајнама за успех. Митровић је недавно успео да престигне Стјепана Бобека и тако… »
Митровић: Омиљени гол у дресу Србије ми је против Хрватске, много сам поносан због рекорда
Моззарт спорт 08.10.2021
„Мислим да смо могли више на Мундијалу у Русији“, каже Митрогол за сајт ФИФА. Са 43 гола Александар Митровић је сада већ убедљиво најбољи стрелац у историји наше фудбалске репрезентације. А, далеко је још дан када ће скинути… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 8 минутајош 21 повезана

Хоће ли блокада саобраћајница постати кривично дело за које је предвиђена затворска казна?
Данас пре 2 сатајош 2 повезане

Европске демократе реаговале због новосадског студента у ланцима: "Одузето му достојанство"
Радио 021 пре 13 минутајош 8 повезаних

"Био је рођак Банета Ивановића и одушевљавао је Француску": Овако се чувени Л'екип опростио од Дејана Миловановића
Мондо пре 43 минутајош 23 повезане