Povezane vesti
Počela druga faza programa “Moja prva plata” u toku prijava zainteresovanih
Sandžak haber 08.10.2021
Prva faza realizacije programa uspešno je završena I oglašeno je preko 1700 pozicija. Iz nacionalne službe za zapošljavanje pozivaju mlade nezaposlene da se prijave na portalu Moja prva plata. Uslov je da kandidat bude mlađi od 30 godina, da ima stečeno… »
Počelo prijavljivanje nezaposlenih za program „Moja prva plata”
Sandžak press 08.10.2021
Nacionalna služba zapošljavanja, filijala Novi Pazar oglasila je početak drugog ciklusa programa “Moja prva plata”. Ovoga puta poseban akcenat stavljen je na poziv nezaposlenim licima da se uključe u ovaj program i sebi u narednih devet mjeseci steknu… »
Vesti dana »

Advokat Ninić o ukidanju pritvora osumnjičenima u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu: Nema iznenađenja, bez optužnice nema pritvora
Nedeljnik pre 24 minutajoš 71 povezana

Tramp se oglasio sa novom porukom za ajatolaha Alija Haneija: "Iranu sam dao krajnji ultimatum"
Telegraf pre 29 minutajoš 14 povezanih

KRIK: Bratislav Gašić i Nenad Popović najbogatiji ministri u prethodnoj Vladi Srbije
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih

„Ne znamo ništa o tome, niko nije dolazio“: Ministar Tončev povodom informacija o krivičnim prijavama zbog pranja novca u dve njegove firme
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih

6. Dan rata između Izraela i Irana - šta mogu biti sledeći potezi sukobljenih strana?
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane