Повезане вести
Јовањица је био "план Б": Створили су паралелну структуру у МУП - циљ је био рушење Вучића
Вечерње новости 08.10.2021
Фото: Драган Миловановић - Ја случај Јовањица не могу да одвојим од афере прислушкивања пердседника Вучића. Јовањица је план Б организоване групе. Убеђен сам и тврдим да у МУП је формирана једна паралелна структура са прецизно… »
Радовановић: Убеђен сам да су постојале паралелне структуре у МУП-у, циљ је био прикупљање података о Вучићу и његовој…
Блиц 08.10.2021
Начелник Службе за специјалне истражне методе Управе криминалистичке полиције (УКП) Томислав Радовановић изјавио је да је "убеђен" да је у МУП постојала паралелна структура "са прецизно одабраним људима" чији је циљ, како је… »
Начелник: Постојала паралелна структура у МУП-у, прикупљали податке о Вучићу
Нова 08.10.2021
Начелник Службе за специјалне истражне методе Управе криминалистичке полиције (УКП) Томислав Радовановић изјавио је да је "убеђен" да је у МУП постојала паралелна структура "са прецизно одабраним људима" чији је циљ, како је… »
Преломна тачка одлазак Стефановића у САД због предмета Гвантанамо: Радовановић открио све о "Јовањици" и прислушкивању Вучића…
Вечерње новости 08.10.2021
Фото: Министарство одбране - Постоји логистичка подршка и једне западне обавештајне службе. Имам посредна сазнања, имамо потврду да се ради о Западној обавештајној служби, а све се то дешавало у време док је Стефановић био… »
Начелник: Постојала паралелна структура у МУП, прикупљали податке о Вучићу
Н1 Инфо 08.10.2021
Начелник открио ко је покушао да сруши Вучића: "Имам посредна сазнања..."
Србија данас 08.10.2021
Радовановић је гостовао у Дневнику телевизије "Прва" Начелник Службе за специјалне истражне методе (ССИМ) УКП МУП Србије, Томислав Радовановић, гостовао је у Дневнику телевизије “Прва” у којем је говорио о резултатима полицијске… »
Вести дана »
Рио Тинто одлаже пројекат литијума Јадар у Србији, остаје посвећен дугорочној експлоатацији
Наслови.аи пре 1 сатјош 31 повезана
Покренут поновни поступак предлагања кандидата националних савета за РЕМ
НИН пре 4 минутајош 22 повезане
Народна банка Србије задржала референтну каматну стопу на 5,75 одсто
Недељник пре 1 сатјош 22 повезане