Povezane vesti
Jovanjica je bio "plan B": Stvorili su paralelnu strukturu u MUP - cilj je bio rušenje Vučića
Večernje novosti 08.10.2021
Foto: Dragan Milovanović - Ja slučaj Jovanjica ne mogu da odvojim od afere prisluškivanja perdsednika Vučića. Jovanjica je plan B organizovane grupe. Ubeđen sam i tvrdim da u MUP je formirana jedna paralelna struktura sa precizno odabranim ljudima, sa… »
Radovanović: Ubeđen sam da su postojale paralelne strukture u MUP-u, cilj je bio prikupljanje podataka o Vučiću i njegovoj…
Blic 08.10.2021
Načelnik Službe za specijalne istražne metode Uprave kriminalističke policije (UKP) Tomislav Radovanović izjavio je da je "ubeđen" da je u MUP postojala paralelna struktura "sa precizno odabranim ljudima" čiji je cilj, kako je rekao, bio da prikupljaju… »
Načelnik: Postojala paralelna struktura u MUP-u, prikupljali podatke o Vučiću
Nova 08.10.2021
Načelnik Službe za specijalne istražne metode Uprave kriminalističke policije (UKP) Tomislav Radovanović izjavio je da je "ubeđen" da je u MUP postojala paralelna struktura "sa precizno odabranim ljudima" čiji je cilj, kako je rekao, bio da prikupljaju… »
Prelomna tačka odlazak Stefanovića u SAD zbog predmeta Gvantanamo: Radovanović otkrio sve o "Jovanjici" i prisluškivanju Vučića…
Večernje novosti 08.10.2021
Foto: Ministarstvo odbrane - Postoji logistička podrška i jedne zapadne obaveštajne službe. Imam posredna saznanja, imamo potvrdu da se radi o Zapadnoj obaveštajnoj službi, a sve se to dešavalo u vreme dok je Stefanović bio ministar – tada su stvarane… »
Načelnik: Postojala paralelna struktura u MUP, prikupljali podatke o Vučiću
N1 Info 08.10.2021
Načelnik otkrio ko je pokušao da sruši Vučića: "Imam posredna saznanja..."
Srbija danas 08.10.2021
Radovanović je gostovao u Dnevniku televizije "Prva" Načelnik Službe za specijalne istražne metode (SSIM) UKP MUP Srbije, Tomislav Radovanović, gostovao je u Dnevniku televizije “Prva” u kojem je govorio o rezultatima policijske istrage u slučaju… »
Vesti dana »
Advokatica: Privedeni posle skupa na Slaviji upućeni na prekršajne postupke
Newsmax Balkans pre 13 satijoš 18 povezanih
Evan Furnije MVP Fajnal-fora u Atini: Predvodio Olimpijakos do titule sa 20 poena protiv Reala u finalu Evrolige
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 30 povezanih
Đoković posle preokreta savladao Perikara za uspešan početak rekordnog 82. grend slema
RTS pre 24 satajoš 95 povezanih
Studenti se zahvalili građanima koji su juče bili na Slaviji: „190.000 puta hvala!“
Ritam grada Kg pre 8 satijoš 25 povezanih