Povezane vesti
"Da sam ostao u bolnici: - umro bih" Siniša Mihajlović otkrio "da se naježiš" ispovest: Bio sam više mrtav nego živ
Sportal blic 08.10.2021
je bio jedan od gostiju festivala sporta u Trentu gde je govorio o brojnim životnim temama. Pored toga, srpski trener je dao intervju za "Gazeta delo sport" gde je jedna od tema bila i borba sa leukemijom. - Bilo je vremena u životu kada sam zaboravio da… »
Ispovest Mihajlovića o borbi sa leukemijom: Plakao sam, bio više mrtav nego živ
Nova 08.10.2021
Poslednje dve godine je u životu Siniše Mihajlovića obeležila borba sa leukemijom. Veliki borac je na kraju odneo najvažniju pobedu u životu, a sada svakom novom izjavom inspiriše ljude. Pojasnio je i kako je proživeo taj period, pa čak otkrio i kako… »
Vesti dana »

VIDEO Završen potest studenata i zborova u Beogradu: "Pravda spava, vi nećete"
Radio 021 pre 46 minutajoš 27 povezanih

Saslušano dvanaestoro osumnjičenih u vezi sa padom nadstrešnice, tužilaštvo traži pritvor
RTS pre 6 satijoš 51 povezana

Leh slavio i „zapretio“ Zvezdi: Poljaci se probudili u drugom poluvremenu i opravdali ulogu favorita
Nova pre 16 minutajoš 38 povezanih

Nova fišing prevara: Građani dobijaju poruke sa obaveštenjima o navodno neplaćenim saobraćajnim kaznama
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih

Šta sve znamo o hapšenju bivših ministara do sada i zašto opozicija traži da se saslušaju Vučić i njegov brat
Rešetka pre 2 satajoš 23 povezane