Povezane vesti
Sazdanović o slučaju preminule trudnice: Bojim se da je to tek početak
Politika 08.10.2021
Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Predrag Sazdanović je naveo za RTS da, nažalost, slučaj preminule porodilje iz Kraljeva neće biti jedini. „Imali smo koliko ja znam dva smrtna slučaja u Nišu, jedan u Kragujevcu, i ja ću biti vrlo… »
Sazdanović o umiranju trudnica – biću pesimističan, bojim se da je to početak
N1 Info 08.10.2021
Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Predrag Sazdanović kaže za RTS da porodilja iz Kraljeva koja je preminula od posledica koronavirusa nije bila vakcinisana i podseća da su ginekolozi još od marta apelovali da se sve trudnice vakcinišu. Ja ću… »
Sazdanović o umiranju trudnica: Biću pesimističan, bojim se da je to početak
Nova 08.10.2021
Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Predrag Sazdanović kaže za RTS da porodilja iz Kraljeva koja je preminula od posledica koronavirusa nije bila vakcinisana i podseća da su ginekolozi još od marta apelovali da se sve trudnice vakcinišu. Ja ću… »
Vesti dana »

Aktivisti iz Novog Sada prebačeni u kućni pritvor: Kakva je nakon toga bila atmosfera ispred suda? (VIDEO)
Danas pre 45 minutajoš 53 povezane

Vučević (SNS): Sud u Novom Sadu pustio teroriste da se brane sa slobode, sudije podlegle pritisku
Beta pre 51 minutajoš 19 povezanih

Studenti pozivaju na protest u parku Manjež u 19 časova: Fakultet muzičke umetnosti doneo odluku o nadoknadi nastave
Nova pre 46 minutajoš 19 povezanih

Rusija iznenadila Ukrajinu: Moskva ponudila datum i mesto održavanja drugih direktnih mirovnih pregovora
Kurir pre 36 minutajoš 36 povezanih

Suđenje aktivistima SNS: Šta su rekli okrivljeni "junaci", a šta studenti
Radio 021 pre 1 satjoš 45 povezanih