Povezane vesti
Sazdanović o slučaju preminule trudnice: Bojim se da je to tek početak
Politika 08.10.2021
Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Predrag Sazdanović je naveo za RTS da, nažalost, slučaj preminule porodilje iz Kraljeva neće biti jedini. „Imali smo koliko ja znam dva smrtna slučaja u Nišu, jedan u Kragujevcu, i ja ću biti vrlo… »
Sazdanović o umiranju trudnica – biću pesimističan, bojim se da je to početak
N1 Info 08.10.2021
Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Predrag Sazdanović kaže za RTS da porodilja iz Kraljeva koja je preminula od posledica koronavirusa nije bila vakcinisana i podseća da su ginekolozi još od marta apelovali da se sve trudnice vakcinišu. Ja ću… »
Sazdanović o umiranju trudnica: Biću pesimističan, bojim se da je to početak
Nova 08.10.2021
Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Predrag Sazdanović kaže za RTS da porodilja iz Kraljeva koja je preminula od posledica koronavirusa nije bila vakcinisana i podseća da su ginekolozi još od marta apelovali da se sve trudnice vakcinišu. Ja ću… »
Vesti dana »

Više hiljada prosvetnih radnika, maturanata i građana prisustvovalo je današnjem protestu u Čačku; Odavanje pošte stradalima u više gradova
RTV pre 1 satjoš 40 povezanih

Protest ispred Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, okupljeni pozvali na generalni štrajk
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih

Koje firme obezbeđuju Skupštinu Beograda gde je došlo do tuče sa građanima
N1 Info pre 1 satjoš 95 povezanih

AFP: Srpski parlament usvojio Zakon o visokom obrazovanju, odgovor na jedan od zahteva studenata
Beta pre 3 satajoš 31 povezana

Damnjanović: Građevinska knjiga biće objavljena danas na sajtu Vlade Srbije
RTV pre 6 satijoš 29 povezanih