Povezane vesti
Fudbaler Rome u videu uz poruku treneru: Murinjo, mi ćemo sad da šmrčemo?!!!
N1 Info 08.10.2021
Fudbaler Rome Nikola Zalevski pojavljuje se u videu koji je postao viralan na društvenim mrežama i prikazuje ga sa prijateljem koji izgleda sugeriše da će konzumirati kokain: "Šmrkaćemo to, razumeš Murinjo?" Da li je na pomolu skandal ili ne ubrzo će se… »
Murinjo, večeras šmrčemo! Skandal trese italiju: Klinac iz Rome razbesneo Žozea ovim snimkom!
Mondo 08.10.2021
Samo što je debitovao kod Murinja, a već ga čekaju tribine. Samo što je debitovao kod Murinja, a već ga čekaju tribine. Poljski fudbaler Nikola Zalevski važi za jednog od najtalentovanijih u Seriji A, međutim sebi je napravio veliki problem zbog snimka… »
Skandal u Italiji: „Murinjo, večeras šmrčemo“
Nova 08.10.2021
Na društvenim mrežama procureo je diskutabilan snimak, u kojem je jedan od glavnih aktera mladi fudbaler Rome Nikola Zalevski. Zalevski se u noćnom provodu našao sa reperom Zepom Dembom, pa su zajedno odlučili da pošalju poruku trener „vučice“, koja… »
Vesti dana »

Mali: Marže u najvećim trgovinskim lancima biće ograničene na 20 odsto
Sputnik pre 1 satjoš 23 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 47 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 4 satijoš 31 povezana